Dragana Mitar, Pavle Jovanović
Printscreen
Dragana Mitar, Pavle Jovanović

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa "tortom" otišla na more. Siniša je dobio prepisku od "tortine" žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo", rekao je Pavle.

Pavle Jovanović

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Jovanović je dodao i da stan iz kog je Mitrova izbačena ne pripada njoj, već Siniši, a onda nam je rekao i kako se u celu priču umešala Dragutinovićeva bivša žena. Inače, Dragana Mitar je pre nekoliko dana rekla kako se Sinišina nekadašnja supruga u sve umešala samo kako bi njih dvoje zajedno uništili život ovoj zadrugarki i njenom sinu.

"To nije njen stan. To je njegov stan koji je podigao na kredit. I jedan i drugi stan su na kredit. On ih je uzeo pre nego što je oženio Draganu... Tako da ne znam kako je to njen stan. Drugo, naravno da nisam za to da treba da uđe unutra i da je izbaci, pre svega zbog deteta. Ne znam zašto je tako nešto uradio", izjavio je Jovanović.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!

 

Siniša Dragutinović izbacio sopstveno dete na ulicu! Spakovao stvari u džakove, Dragana Mitar moli za pomoć! (FOTO)

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 15:05 Drama u porodičnom životu Dragane Mitar skoro svakodnevno dobija nove obrise. Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube Nakon što je odlučila da se razvede od Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, Dragana je otišla na more, a Siniša je iskoristio priliku da promeni bravu na stanu u kom su oni nekada živeli, kako ona ne bi mogla da uđe u stan.

 

 

Komentari (2)

marina

01.09.2019 14:54

A dete ostavila na ulici?

kale

03.09.2019 14:39

ma I od torte meze da se smuci.