Vuk Mob
Alo!
Marijana Zonjić

printscreen

Marijana Zonjić, Foto: printscreen

Marijana se navodno dugo ložila na Vuk Mob-a i često ga je u rijalitiju spominjala, a kada je čula za njegov nastup u Budvi nije mogla da sakrije sreću. Nije odustala dok nije skrenula pažnju na sebe. Marijana je te noći navodno došla u klub sa drugaricama da se zabavi, bilo je alkohola, a da nije bilo alkohola ne bi bilo ni tolike zabave. Kako naš izvor dodaje Marijana mu je prišla i rekla da će ga sačekati da završi nastup kako bi bila nasamo sa njim.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada se nastup završio, Vuk, koji je navodno poprilično popio, kao i Marijana, a kao slobodan muškarac nije se branio izazovne mlade devojke, te joj je navodno dozvolio da ga oralno zadovolji nasred kluba. Kako izvor kaže nisu joj smetali konobari i obezbeđenje koje je ostalo dok ga je zadovoljavala. Zvala ga je sutradan, i nekoliko dana nakon toga ali on nije hteo da joj odgovori na pozive.

Vuk Mob

Screenshoot Youtube

Vuk Mob, Foto: Screenshoot Youtube

- Nemam komentar na dotičnu osobu, to je nesto čime se baš ne ponosim. Ona me ne zanima, trenutno sam samo fokusiran na promociju svoje nove pesme - rekao je Vuk.

Luna uživo otpevala svoju pesmu! Niko nije ni slutio da ovako ZVUČI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 18.08.2019. 13:25 Nećete verovati Luna Đogani, Foto: printscreen Nakon što je Luna Đogani objavila prvu pesmu našli se na meti osuda. Mnogi smatraju da je u njenoj pesmi glas pozajmljen i mnogo obrađen. Danima se o tome govorilo, fanovi nisu prestajali da polemišu šta je istina, a šta ne.

Mi smo kontakrirali i bivšu zadrugarku povodom ove informacije.

"Vuk Mob i ja smo bili prijatelji nekih 6-7 godina. Ako je ovo njegova izjava onda je on završio sa mnom! Bio mi je drag, ali ovo nema veze sa istinom. Ne zanima me više u životu! Odvratno!", rekla je Marijana za naš portal.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!