Bivša učesnica "Zadruge" Milica Kemez hitno operisana!

Tri puta je otkazivala intervenciju!

Milica Kemez
 Foto: Alo.rs

Milica Kemez jutros je imala operaciju nosa na jednoj klinici u Beogradu. Istog dana posle operacije bivša zadrugarka puštena je kući na oporavak i nada se da će sve biti kako treba.

Inače, ona je strahujući čak tri puta odlagala ovaj zahvat, koji je uradila kako iz estetskih, tako i iz zdravstvenih razloga.

Milica Kemez
 Foto: Pink

- Ja nisam htela da se to zna... Ja sam kao dete lomila nos dva puta. Kost je srasla i ja sam imala problema sa disanjem. Uvek me je nervirala ta kost koja je srasla. To se nije mnogo videlo, ali sam ja primećivala i smetalo mi je. Operisala sam se u 8 ujutru i već posle 15 sati su me pustili da izađem - ispričala je Milica.

Bora Santana Milica Kemez
Foto: Pink

- Imala sam i tu devijaciju, nisam mogla lepo da dišem... Svakako mi je i estetika bitna, ali sam se operisala iz oba razloga. U ponedeljak treba da vadim tampone, u subotu skidam tu masku i flastere. Na sreću, moja koža se brzo regeneriše, tako da ne bi trebalo da bude problema. Sve je prošlo bez komplikacija, na sreću. Nekim devojkama se zatvori oko, budu u podlivima... Moj doktor je mnogo dobar i sve je u najboljem redu. Ja sam se generalno mnogo plašila operacije, stresirala sam se i već tri puta sam otkazivala operacije iz tog velikog straha, ali sam sada konačno odlučila da to uradim. Nadam se da će biti lepo - zaključila je Milica Kemez.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ha
  09/08/2020 - 02:06
  Iz zdravstvenih razloga? Eto sale, eto doskocice. Licno sam iz zdravstvenih razloga imala operaciju devijacije nosne pregrade i samo to. Gledala sam takve, koje su radile plastiku, a sve su se vadile na zdravstvene razloge. Isle su toliko u svojim glupostima, da su govorile, da plasticnom operacijom imaju prcast nos, da bi im i deca imala takav. S'obzirim na njen izbor momka, verovatno je i njen domet toliki.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi