Bivša devojka Vladimira Tomovića otkrila: Njemu se ne diže na žene, on je pederčina!

Katarina Lazarević | vip 2019-10-22 16:01:15 2019-10-22 16:01:15

Najnoviji broj magazina VIP donosi ekskluzivne priče o poznatim ličnostima.

Printscreen

Vladimir Tomović, najveći zavodnik i šarmer rijalitija „Zadruga“, osvojio je srca mnogih dama, a kako se čini, mnoga je i slomio.

PROČITAJTE JOŠ:

Na Tomovićev šarm nisu ostale imune ni Stanija Dobrojević, Mina Vrbaški, Ivana Krunić, ali, kako za VIP magazin tvrdi Vladimirova bivša devojaka, kršnom Crnogorcu žene su samo maska jer on voli muškarce. Naime, kako nam je Tomovićeva bivša partnerka otkrila, Vladimir smišljeno muva devojke u rijalitiju samo da bi prikrio činjenicu da voli muškarce.

Miloš Timotijević godinama slovi za jednog od najtraženijih glumaca u regionu, a njegove uloge opasnih momaka privukle su pažnju javnosti. 

U intimnoj ispovesti za VIP magazin Timotijević je otkrio zašto se odrekao holivudske karijere, zbog čega mu je supruga najveća podrška, ali i koji su razlozi zbog kojih nikada više ne bi sarađivao sa svetski poznatom Anđelinom Džoli. Osim toga, Miloš je istakao da se nikada nije pokajao što je izabrao glumu kao životni poziv, ali i da su zbog napornog životnog tempa mnoge njegove mlade kolege prerano „sagorele“.

  Sudbinu Ane Kokić otkrio nam je astrolog Dušan Veličković...

Na škakljiva pitanja odgovarila nam je mlada pevačica Ruža Rupić..

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

 

 

 

Expand player
Pogledajte više