Filip Mijatov
Printscreen
Dimitrije Mijatov

printscreen

Dimitrije Mijatov, Foto: printscreen

Osma sezone rijalitija Parovi, po svemu sudeći obećava dobar šou jer je u vili i brat zadrugara Filipa Mijatova, Dimitrije Mijatov.

PROČITAJTE JOŠ:

Baba Mijatova je u mlađim danima bila vlasnica jedne javne kuće u centru Beograda, a rijaliti učesnici su tada bili deca.

"Dimitrije i Filip su zbog poslovnih obaveza roditelja često boravili kod bake u centru grada, a u to vreme se uveliko se znalo da je ona vlasnica javne kuće u Beogradu. Dimitrije i Filip tada nisu imali pojma o tome čime se njihova baka bavi, ali se po kraju pričalo da veliki novac uzima od ovog biznisa", kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Filip Mijatov

Masanori Jošida/Alo!

Filip Mijatov, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Družila se sa opasnim momcima, koji su često i dolazili kod nje, pa su u komšiluku kružile svakakve priče. Nju su svi poštovali, a iako su joj pričali iza leđa, bitne informacije o tome s kime se družila nisu daleko išle jer takvim ljudima u to vreme niko nije zamerao", rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

Oglasila se Ana Korać nakon Filipove diskvalifikacije! Ovo će ga zaboleti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 10.09.2019. 08:04 Nije izdržao! Filip Mijatov, Foto: printscreen U toku prethodne noći, zadrugar Filip Mijatov odlučio je da svojevoljeno napusti Zadrugu 3, a produkcija je samim tim obavestila sve učesnike o njegovoj diskvalifikaciji i da će zbog kršenja pravila rijalitija morati da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Filip se nije javljao na telefon kako bi potvrdio navode.

Pogledajte BONUS video:

Filip Mijatov pred ulazak u Zadrugu otkrio nepoznate detalje iz života Ane Korać!

 

 

Komentari (1)

mika

19.09.2019 08:54

Filip Mijatov odrastao u javnoj kući svoje babe.