Ana Korać i Filip Mijatov
printscreen
Filip Mijatov

printscreen

Filip Mijatov, Foto: printscreen

U toku prethodne noći, zadrugar Filip Mijatov odlučio je da svojevoljeno napusti Zadrugu 3, a produkcija je samim tim obavestila sve učesnike o njegovoj diskvalifikaciji i da će zbog kršenja pravila rijalitija morati da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako je javnosti poznato da je Mijatov privukao pažnju svih kada je žestoko vređao Anu Korać dok je bila učesnica Zadruge 2, gde je, između ostalog iznosio njen prljav veš aludirajući na to da ju je finansirao dok su navodno bili u vezi, došlo je vreme da mu Koraćeva vrati za svaku uvredu koju joj je uputio.

Filip Mijatov

Screenshot Youtube

Filip Mijatov, Foto: Screenshot Youtube

 

Čim je saznala da Filip nije bio dovoljno jak da se izbori u zatvorenom prostoru sa ukućanima koji su ga napadali, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i javno ga ismevala zbog slabosti koju je pokazao.

Ana Korać

Screenshot Instagram

Ana Korać, Foto: Screenshot Instagram

 

"Ne, ne, ja ovo ne mogu! P.S Ana Korać je uvek govorila istinu, to da se zna", napisala je Ana na svom Insta storiju.

Milan Milošević otkrio mračne tajne Kije i Slobe! Sad se druži sa kriminalcima, moraće da uđe u Zadrugu zbog para?!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 09.09.2019. 14:25 Izletelo mu je! Milan Milošević, Foto: G. Todorović/Alo! Milan Milošević je juče u razgovoru sa Saškom Karan i Markom Đedovićem izneo neke mračne tajne Kristine Kockar i Slobe Radanovića. O Kiji je rekao da će morati nešto da uradi ili će ponovo morati da uđe u „Zadrugu".

 

Komentari (2)

Anđela

10.09.2019 13:01

On je samo hrabar kada može da se sakrije i optužuje.

ceca

10.09.2019 14:46

Bravo majstore,veliki Filip istina,hahaha