Đole i Anabela
Foto:printscreen
Đole i Anabela

Foto:printscreen

Foto: Foto:printscreen

Osim Anabele, Đoleta je napadala i njegova bratanica Luna, te ga optužila da je zbog njega izgubila kosu. Ona je čak pre dva dana najavila i tužbu protiv strica.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Đole Đogani je izjavio za jedne novine da si se ti drogirala sa Andrejom Atijasom - rekla je Luni voditeljka Dušica Jakovljević, što je ovu potpuno razbesnelo.

- On bolje neka gleda svoje četvoro dece nego da se bavi mojom decom. On se Lune odrekao i ne znam zbog čega se sada oglašava - dodala je Anabela, koja je očigledno zaboravila da se upravo ona odrekla svoje ćerke i to javno, pre nekoliko dana!

Đole Đogani

E-stock

Foto: E-stock

- Moja porodica i ja ne gledamo "Zadrugu" niti je komentarišemo. Nismo deo rijalitija i ako bih bilo šta sada prokomentarisao, postao bih sve ono od čega bežim, a to ne želim - rekao je na početku razgovora za "Alo!" Đole i dodao:

Kako kaže, on i njegova supruga Vesna posvećeni su deci koja školu pohađaju onlajn, psu kog izvode u šetnju u tačno propisano vreme, ali i nekim drugim stvarima za koje pre nisu imali vremena.

Đole i Vesna Đogani

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Gledam "Nacionalnu geografiju", gledam emisije o životinjama i njihovom preživljavanju u prirodi. Završavam svoj dokumentarni film za koji se nadam da će ugledati svetlost dana kada ova pandemija prođe - kaže i dodaje:

- Vesna se posvetila snimanju vlogova i Tik-toka. To je nova aplikacija u kojoj se odlično snašla i ima veliki broj pregleda. Ponosan sam na nju. Ove gluposti zaista ne bih komentarisao. Ko je šta rekao, nikada me nije zanimalo. Znate kako kaže naš narod, nije bitno šta se priča, nego ko priča - naglašava Đogani.

- Ponosan sam na činjenicu da je dobro, da je pokazao kakav je čovek, da ga svi zadrugari vole i da niko o njemu nijednu ružnu reč nije rekao. Ostale neću komentarisati jer oni sami o sebi govore - rekao je Đole za naš list.

O odnosu njegovog brata i Anabele, kako kaže, biće reči u dokumentarcu koji ćemo uskoro videti.

- Radi se o devedesetim godinama, tačnije ‘94. godini, kada su se Anabela i Gagi još uvek zabavljali. Postoji jedan segment u filmu, koji traje tridesetak sekundi, a u kome se tačno vidi sve ono što se odslikava danas, 26 godina kasnije. Videćete o čemu pričam kada pogledate film - rekao je za kraj frontmen grupe "Đogani". Vesna Đorđević

 

Vesna, Luna i Anabela

Alo/YouTube

Foto: Alo/YouTube

Anabela je, osim o Đoletu, iznela niz ružnih reči i o njegovoj supruzi Vesni.

- Slađa je Vesnu pokupila ispod Plavog mosta i spasila je svi znamo kakvog posla. Dovela ju je u kuću da joj čuva decu, a ova joj se spanđala sa mužem - govorila je Anabela u jednom dahu zadrugarima, ali i gledaocima. Đole tvrdi da to nije istina.

- Vesna i ja smo 20 godina zajedno, imamo dvoje divne dece. Moja žena je srećna i zadovoljna, i to se može videti. Takođe, sa Slađom, svojom bivšom suprugom, u fantastičnim sam odnosima. Da je to što je Anabela ispričala tačno, ništa od toga ne bi bilo moguće. Evo, Slađa je gostovala u emisiji "Magazin in" prošle nedelje i dobila je zadatak da pozove nekog koga želi, a ona je pozvala mene. I naravno, puno pozdravila Vesnu i decu. Toliko o tome - kaže Đole.