"VOLI DA TROŠI, A DA NIŠTA NE RADI" Ana i David spiskali 100.000 evra: Ušli u Zadrugu jer nemanju ni za stanarinu?!

Švorc?!

Ana i David
Foto: Screenshoot Instagram

Ana Korać i David Dragojević su ušli u "Zadrugu 3", navodno jer su ostali bez novca. Oni su u prethodnoj sezoni rijalitija navodno zaradili oko 100.000 evra, koje su spiskali za 6 meseci.

- Iz "Zadruge 2" su izašli sa ozbiljnom lovom, ali su uspeli sve da potroše. Pre pola godine su na računu imali 140.000 evra, a sad bukvalno nemaju da plate ni stan. To ne čudi obzirom da su navikli na život na visokoj nozi. Iznajmili su stan na Novom Beogradu, koji su plaćali 500 evra mesečno, a dosta para su potrošili na garderobu, restorane, šoping, skupe satove - otkriva izvor.

Koraćeva i David su dosta novca navodno potrošili i na putovanja:

- Odmah posle rijalitija, odmarali su se u Egiptu, gde su odseli u luksuznom rizortu. Zatim su uživali u Istanbulu, a potom i u Moskvi. Tamo su jeli na najskupljim mestima, išli u SPA cente i na masaže, a butike pustošili redom. Ana se sa svakog putovanja vraćala u Beograd sa punim kesama. Pošto je kupovala samo u brendiranim radnjama, tamo je ostavljala i po 10.000 evra za dan. - govori izvor.

Ana i David
Foto: printscreen

Par je navodno pao u toliko tešku finansijsku situaciju, da je morao da otkaže stan u kojem živi.

- Zbog toga je Ana ušla u rijaliti, a David se na kratko vratio u Veternik, da bi joj se kasnije priključio u "Zadruzi". Ona je za ovu sezonu ugovorila honorar od 3.000 evra nedeljno, dok će David zarađivati 2.000 evra - dodaje sagovornik.

- David je uspeo da uštedi nešto novca iz "Zadruge 2", pa je to uložio u proizvodnju dukseva, ali mu to još uvek ne donosi profit. Čak i kada bude privređivao od toga, nikako neće moći da pokrije troškove, budući da Ana voli da troši, a ništa ne radi - završava izvor.

Ana Korać i David Dragojević
Foto: E stock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi