Aleksandra Subotić i Peca
printscreen
Aleksandra Subotić i Peca

printscreen

Aleksandra Subotić i Peca, Foto: printscreen

Kako je Subotićeva imala veoma čudan i neodređen odnos sa svojom majkom Ljubom Pantović, sa kojom se sada napokon pomirlila, ali i sa ocem Karađorđem Subotićem, dok joj ni u ljubavi sve do nedavno nisu cvetale ruže, astrolog je otkrio kakva sudbina očekuje Aleksandru.

Aleksandra Subotić

Danijel Rakočević

Aleksandra Subotić, Foto: Danijel Rakočević

- Ona će uvek imati nešto u svom životu što će skretati pažnju javnosti. Problematična porodična situacija i odnos sa majkom koji često oscilira, takođe je Aleksandri zapisan u zvezdama - kaže naš astrolog.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ipak, na ljubavnom planu nije sve tako sjajno. Podsetimo, Aleksandru je njen bivši verenik David Dragojević prevario i ostavio zbog Ane Korać pred kamerama "Zadruge", ali astrolog navodi da tu nije kraj njenim ljubavnim jadima.

Marina Visković za dlaku izbegla napad ajkule opet! Bila je od mene udaljena svega par metara!

AUTOR: Pink/G.T. DATUM I VREME: 29.08.2019. 13:25 Strahovala za život! Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram Popularna pevačica Marina Visković tokom letnjeg odmora u Majamiju i Las Vegasu doživela je traumatično iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Naime, dok je plivala, iznenada je ugledala ajkulu, a tek kada se domogla obale, shvatila je da se tada najviše uplašila.

 

- Njeni partnerski odnosi su problematični, pa možemo da zaključimo da će ona imati zasigurno bar 2 braka iza sebe, dok ne bude pronašla svoju pravu srodnu dušu. Ona češće ulazi u emotivne veze sa zauzetim ili znatno starijim, imućnim muškarcima, pa će sa njima imati puno problema. Ona će samo na početku veze sa takvim muškarcima imati sreće, a kako romansa bude odmicala javljaće se sve češće problemi. Zbog mnogih muškaraca u njenom životu ona može imati problema čak i sa zakonom, jer će svaki muškarac u njenom životu na neki način imati problema sa zakonom - priča ona i dodaje:

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

- Do kraja 2019. godine Aleksandra će imati još nekoliko provokativnih i problematičnih situacija koje će opet na neki način joj ugroziti društveni status, ali u isto vreme i uvećati popularnost, pa je moguće da će doći i do problema u odnosu sa njenim trenutnim dečkom - zaključuje astrolog.

BONUS VIDEO:

Upoznajte najopasniju advokaticu koja ulazi u Zadrugu 3! Biće gora od sudije Snežane!

 

Komentari (1)

Nikola

29.08.2019 20:56

Jes ružna, sunce ti j... m.