Marina Visković
Dejan Briza/Alo!
Marina Visković

Printscreen Instagram

Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram

Popularna pevačica Marina Visković tokom letnjeg odmora u Majamiju i Las Vegasu doživela je traumatično iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Naime, dok je plivala, iznenada je ugledala ajkulu, a tek kada se domogla obale, shvatila je da se tada najviše uplašila.

Marina ističe da se uputila na zapad sa idejom da će provesti najluđe letovanje ikada, što joj se na neki način i ostvarilo. Podsećamo da je marina imala istu situaciju pre mesec dana samo na drugoj lokaciji! Ni ne sluteći šta će sve doživeti, pevačica je istakla da se zabavljala na slot aparatima, ali i na nezaboravnim žurkama koje pruža noćni život grad svetlosti.

PROČITAJTE JOŠ:

- Poslednji dan mog boravka u Majamiju, kao i prethodnih dana, provela sam na plaži. U jednom trenutku kuma je rekla: “Čini mi se da sam videla ajkulu”. Pomislila sam da joj se priviđa, mada znam devojke koje žive tamo a nikad se ne kupaju u Atlantiku upravo zato što se plaše ajkula. Mislila sam da one plivaju u većim dubinama, a ja nikada ne idem daleko od obale. Uverena da u plićaku nema ajkula, ušla sam u vodu. Znajući da sutra odlazim, želela sam da što duže uživam u vodi.

Međutim, kad sam se u nekom trenutku okrenula ka plaži, ugledala sam izbezumljene ljude koji su mahali i vikali nešto, onda sam shvatila da viču “ajkula, ajkula”. Nisam stigla da shvatim koliko je blizu, ali po njihovim reakcijama znala sam da treba da plivam što brže mogu. Bila je svega nekoliko metara udaljena od mene! Onaj pravi, najveći strah osetila sam kada sam već stigla do obale. Bukvalno sam se tresla od šoka. Posle nekoliko sati prijatelji su nam javili da su tog dana, upravo uz obalu Majamija, bila registrovana dva napada ajkula. Jedino dobro u toj dramatičnoj priči jeste što se odigrala pred polazak jer sigurno više ne bih ni prišla okeanu, a kamoli ušla u njega - ispričala je Marina za Pink, a potom dodala:

Marina Visković

Printscreen Instagram

Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram

- Budući da sam u horoskopu Riba, s podznakom u Raku, nije ni čudo što obožavam vodu. Otkad znam za sebe na Maldivima nisam imala hrabrosti da ronim upravo zbog ajkula, mada one koje žive u tim vodama nisu opasne. S ovima u Majamiju ništa ne može da se poredi jer je bilo zaista strašno. To su stvari za koje mislite da nema šanse da se vama dese, a onda se dogodi baš to.

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić se udaje za razvedenog čoveka?! Beba stiže uskoro, evo šta se dešava sa Rastom!