PIJE LEKOVE, TRESE SE... Zolina mama završila u bolnici zbog Miljane: KRVLJU ĆU BRANITI SINA! Preti i malom Željku, DRAMA se nastavlja!

Skandal zbog Miljaninih pretnji smrću...

Miljana i Zola
 Foto: Screenshoot Youtube

Miljana Kulić i van "Zadruge" ne prestaje da preti smrću svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, zbog čega je njegova majka Bosa Čolić veoma uznemirina i na lekovima. Ona otkriva da je Miljana spremna na sve, ali da će ona, ako treba, i krvlju braniti svog sina.

"Plašim se da ne izgubim svog sina, ne znam više kako da se ponašam, ne mogu ovo više da trpim. Miljana mu stalno preti da će ga ubiti. Ja ću je golim rukama zadaviti bude li nešto falilo mom sinu. Ako digne ruku na njega, i ja ću morati na njenog, nemam drugog izbora" kaže uspaničeno Zolina majka za "Rijaliti" i dodaje:

"Vidite li u koje stanje me ta žena tera. A prihvatila sam je na početku i sve joj najlepše poželela, jer ju je moj sin stvarno voleo. Hteo je da pomogne i njoj i Željku, a ona mu ovako vraća. Nisam mirna nikako, pijem lekove za smirenje i tresem se po ceo dan. Nju treba zatvoriti u ludnicu i prijaviti u policiji, ne znam ni šta ta socijalna služba radi kad dopušta da gaji dete osoba koja javno govori kako će da ubije mog sina!" Pogledajte OVDE šta je Zolin menadžer otkrio o boravku sa njima napolju!

Miljana i Zola
 Foto: printscreen

Zolin drug Boban Majstorović ispričao je kako je protekao susret Miljane i Zoline majke u Derventi, ali je objasnio i kako je kasnije došlo do lošeg odnosa između Nišlijke i gospođe Bose.

"U Derventi je sve bilo normalno. Kasnije je tek ispao problem kada su se Miljana i Zola vratili u Niš. Bosa je pitala Zolu gde je Miljana, a on je rekao da je otišla da se kocka i onda je ona napisala: "Kakva je to majka, kad može da ostavi dete i ode da se kocka?" Miljana je to pročitala, naljutila se i izvređala Zolinu majku", rekao je Boban, pa dodao da je Lazareva mama uplašena za sina jer je gledala kako ga Kulićeva udara i maltretira, a sada otkako je izašla iz rijalitija je još uplašenija, pošto se Miljana ne smiruje. 

Pogledajte OVDE kako je Ljuba raskrinkala Aleksandru!

Miljana i Zola
Foto: printscreen

"Doživela je šok i završila u bolnici. Potreslo ju je to što je Miljana udarala Zolu. Molila me je da ga izvučem iz "Zadruge". Sada je Bosi još gore jer je videla da Miljana stvarno može i da ubije. Ona jadna devojka Matora je mogla da ostane bez oka zbog lude", rekao je za "Rijaliti" Majstorović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi