Miljana i Zola
printscreen
Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana Kulić

Alo!

Miljana Kulić, Foto: Alo!

"Plašim se da ne izgubim svog sina, ne znam više kako da se ponašam, ne mogu ovo više da trpim. Miljana mu stalno preti da će ga ubiti. Ja ću je golim rukama zadaviti bude li nešto falilo mom sinu. Ako digne ruku na njega, i ja ću morati na njenog, nemam drugog izbora" kaže uspaničeno Zolina majka za "Rijaliti" i dodaje:

Miljana i Zola

printscreen

 Foto: printscreen

Zolin drug Boban Majstorović ispričao je kako je protekao susret Miljane i Zoline majke u Derventi, ali je objasnio i kako je kasnije došlo do lošeg odnosa između Nišlijke i gospođe Bose.

"U Derventi je sve bilo normalno. Kasnije je tek ispao problem kada su se Miljana i Zola vratili u Niš. Bosa je pitala Zolu gde je Miljana, a on je rekao da je otišla da se kocka i onda je ona napisala: "Kakva je to majka, kad može da ostavi dete i ode da se kocka?" Miljana je to pročitala, naljutila se i izvređala Zolinu majku", rekao je Boban, pa dodao da je Lazareva mama uplašena za sina jer je gledala kako ga Kulićeva udara i maltretira, a sada otkako je izašla iz rijalitija je još uplašenija, pošto se Miljana ne smiruje. 

Miljana i Zola

printscreen

Foto: printscreen

"Doživela je šok i završila u bolnici. Potreslo ju je to što je Miljana udarala Zolu. Molila me je da ga izvučem iz "Zadruge". Sada je Bosi još gore jer je videla da Miljana stvarno može i da ubije. Ona jadna devojka Matora je mogla da ostane bez oka zbog lude", rekao je za "Rijaliti" Majstorović.

PROČITAJTE JOŠ:

Lazar Čolić Zola

Printscreen

Foto: Printscreen