Zerina i Bane Zadruga
printscreen
Bane Čolak

Nenad Vujanović/Alo!

Bane Čolak, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Da krade hranu i cigarete, a kada ga uhvate u krađi sve negira, znali smo jer svakodnevno gledamo na Tv-u, ali ono što nismo znali je to da isto čini i sa komadima garderobe i veša svojih cimera. Budući da tu krađu kamere nisu zabeležile, a da se o tome u „Zadruzi“ nije raspredalo, ovu informaciju smo dobili od pokradenih cimera tek pošto su napustili rijaliti i videli Čolaka u svojoj garderobi.

PROČITAJTE JOŠ:

Pojedini o ovome nisu želeli da govore za novine, pogotovo ne pod svojim imenom, kako se ne bi zamerali bivšem cimeru, ali i zbog sramote. Otkrili su nam, međutim, da su im nestajale farmerke, majice, duksevi… i da imaju pouzdane dokaze da su ti komadi odeće kod Čolaka.

Bane Čolak

Printscreen Youtube

Bane Čolak, Foto: Printscreen Youtube

- Ja sam u jednoj televizijskoj emisiji video Čolaka u mojim farmericama. Bio sam prilično šokiran, budući da nije u pitanju klasičan model, već je specifičan. Kako mu nije palo na pamet da ću shvatiti da se radi o mojim farmerkama koje su mi nestale u prvoj „Zadruzi“ - ispričao je za VIP jedan od oštećenih učesnika. On kaže da ne zna da li je Užičanin toliko zaboravan ili je ubeđen da neće biti provaljen.

- Pa on mora da je ili mnogo lud ili mnogo bezobrazan, trećeg nema. Ukradeš nekome nešto na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a onda to isto oblačiš bez blama. Kako ti ne padne na pamet da ćemo te videti? Ne razumem - kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

S druge strane, Miljan Vračević i Dean Stejin su doživeli istu neprijatnost i potvrdili su naša saznanja do kojih smo došli.

Darko Lazić, Miljan vračević, bolnica

Dejan Briza/Alo!

Darko Lazić, Miljan vračević, bolnica, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Ja sam na TV-u video Čolaka u mojim gaćama. Kad sedne i sevne mu du*e jer su mu plitke pantalone, na njemu vidim moje gaće koje su nestale. Čovek je ušao u prvu „Zadrugu“ sa tri para gaća, pa to ne treba da vas čudi - rekao je kroz smeh za VIP Miljan Vračević, dok je njegov, ali i Banetov bivši cimer Dean Stejin otkrio da je njemu Čolak ukrao majicu.

Dejan Stejin

printscreen

Dejan Stejin, Foto: printscreen

- Meni je nestala majica, koju Bane i danas nosi. Čovek nema blama uopšte - kaže Stejin, koji je u „Zadruzi 1“ ostao samo 12 dana.

 

Komentari (1)

Majci

09.11.2018 11:51

Lopovi su medju njima.