Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Nakon što su prokomentarisali odnos imeđu Stanije i Vladimira koji je sve turbulentniji, Aleksandra i David Dragojević zajedno sa Lunom dotakli su se Slobodana Radanovića.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Luna je ranije sinoć istakla i da je Sloba njena najveća ljubav, kao i da još uvek nije spremna za nove emotivne veze.

"On je ispao najveće g*vno! Ti si imala ispade samo sa njom. On je ispao g*vno jer je muškarac bez stava!", rekla je Aleksandra.

Aleksandra Subotić i David Dragojević

Nenad Vujanović

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Nenad Vujanović

"On ne bi priznao na početku da mu mama nije došla! On je meni šaputao oko razvoda, ali nije smeo da ustane i kaže! On je na kraju i mene i nju zaj*bao", izjavila je Luna.

"Ti si više ispala j*bana strana. Ja sam bila na njenoj strani, jer to je odvratno što je ona preživela sa njim. To je on njoj napravio, a ne ti! Ti si pogrešila samo što si je napadala. On je trebao da reši to sa tobom i njom", zaključila je Subotićeva tokom razgovora sa Đoganijevom.

Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

Komentari (5)

Oxi

04.10.2018 11:10

Ova nema nikakav kvalitet osim da toroka i trtlja o Slobi. Taj momak je stvarno nenormalno naivan, sve njegove lazi i losa dela su iskljucivo zbog sibicara Bukva-Djogaja i njihove nesposobne kcerke...

Boro

04.10.2018 12:16

Rasturacica brakova i ljubavnih veza, Lunja Djon zaboravila letovanja sa drugim muskarcima i provode dok je Sloba radio. Sad bi se ponovo vratila njemu. Koliko je muskaraca promenila samo ovog leta? Nece da moze promiskuitetna namiguso.

Dijana

04.10.2018 12:17

Luna je bila u vezi sa svima koje poznaje. Bilo to musko ili zensko. Nedostatak majcine i oceve ljubavi pokusava da nadoknadi kod drugih osoba.

Časlav

04.10.2018 13:18

Fotografija snimljena iz nezgodnog ugla. Ispada da Lunica ima najveci nos u Zadruzi. I najvece celo. Nemojte preterivati sa uglovima.

djurdje

05.10.2018 10:21

@Časlav - Lunin nos je najveci u Zadruzi bez obzira na uglove iz kojih je snimljen.