VELIKI ŠEF BESAN NA ZADRUGARE! Svi su ZGROŽENI njihovim ponašanjem! Sramotno je kako žive, đubre na sve strane!

Niko nije očekivao da će Veliki šef biti ovoliko ljut.

Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

Zadrugarima je u toku dana stiglo pismo na adresu Bele kuće. Veliki šef je vidno razočaran i zaprepašćen ponašanjem stanara bele kuće.

 

Svi ukućani su bili uzbuđeni jer su mislili da je Veliki šef za njih pripremio zadatak ili igru kako bi se svi oraspoložili i družili, ali su se ubrzo razočarali!

Usledio je pravi šok kada je Luna Đogani počela da čita pismo Velikog šefa: 

"Zadrugari, nakon detaljnih pregleda jedino što možemo da kažemo je da je sramotno kako živite. Pre svega hoćemo da kažemo da je strogo zabranjen ulazak u Rajski vrt osim ako niste pozvani. Od paba ste napravili skladište, đubre na sve strane, nameštaj ste raspodelili onako kako vam odgovara. Da li ste ikada otišli kod nekoga u goste i pisali po zidovima i nameštaju? Gašenje cigareta po dvorištu pokazuju nevaspitanje. S obzirom na to da je nas sramota što to gledamo, svaki zadrugar će biti kažnjen ukoliko ugasi cigaretu na zidu. Nikome nije palo na pamet kako izgleda ekonomosko dvorište, neko nikada nije ni otišao tamo. Pobacane su stvari, sve je neuredno, toliko da nikad nismo videli ovakvu aljkavost. Bićete kažnjeni smanjenjem budžeta od 1000 dinara. Svaki prekršaj će biti kažnjen. I za kraj, ne možemo da verujemo da Zola ne zna da je Gordana mentor u Zadruzi. Nikad ne bismo odreagovali ovako da on nije neko ko se nikad ne suprotstavlja zadrugarima za stolom, a onda vređa Gocu i sve ono što joj je izgovorio bilo je zaista nepristojno. Ukoliko hitno ne rešite sve, dani u Zadruzi će vam biti teški", pisalo je u pismu Velikog šefa.


Kakva je bila reakcija svih takmičara, pogledajte u nastavku.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran
  19/02/2019 - 23:59
  Čistoća je pola zdraavlja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi