Miki i Suzana
Screenshoot Youtube
Miki i Suzana

Screenshoot Youtube

Miki i Suzana, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su se pre nekoliko dana prvi put poljubili pred kamerama, ali tom poljupcu nisu pridavali pažnje i istakli kako se to više neće ponoviti. Međutim, među njima hemija postoji, a to se pokazalo i prethodne noći.

Njih dvoje su šetajući imanjem tražili ugao gde ih kamera neće snimiti kako bi se prisetili poljubca koji se nedavno desio. Samo što su pomislili da su našli idealno mesto i Miki krenuo da ljubi Suzanu, ali kamere su sve snimile.

- Fak, pa gde ti gledaš?! Pa šta, poljubio sam te u obraz kao drugaricu. Od ovoga može da se "rikne" - rekao je Miki kada je shvatio da su ih kamere primetile.

 

Komentari (4)

Ciro

14.12.2018 08:58

Svaleracija. Miki pomaze Suzani da ne bude izvacena iz Zadruge!? Pa da pomognu jos neki zadrugari. Da udare "pecat svaleraciji". Multiband.

Mali

14.12.2018 10:00

Sta li rade u stali, svinjcu i kokosinjcu gde nema kamera?

lina

14.12.2018 12:11

Ja sam imala bas ok misljenje o ovoj Suzani,da je jedna ozbiljna zena i majka,i cak sam se zapitala sta ce jedna normalna zena u leglu ovih nenormalnih i nemoralnih ljudi,ali sam ipak shvatila da je i ona debil koja se javno blamkra i sebe i svoju porodicu!Da li ljudi skupe hrabrost za razvod tek kada udju u neki rijaliti???

lina

14.12.2018 12:12

Zasto brisete komentare???