"DRHTALA SAM OD STRAHA" Subotićka se oglasila nakon DISKVALIFIKACIJE! Evo gde se sada nalazi i šta je obezbeđenje moralo da uradi!

Zaledila se!

Aleksandra šamara Minu
Aleksandra šamara Minu, Foto: Printscreen

Nakon što je udarila Minu Vrbaški, Aleksandra Subotić je izbačena uz "Zadruge" odlukom Velikog šefa koji ne toleriše nasilje u rijalitiju. Snimak tuče, pogledajte OVDE.

 

Samo par sati posle diskvalifikovanja, Aleksandra se oglasila na Instagramu i poslala poruku fanovima, gde se izvinila zbog svog akta, ali je i opisala svoje viđenje događaja.

- Ja mislim da sam nepravedno izbačena. Ja jesam pukla i ne kajem se što sam je udarila, samo mi je žao što je tako ispalo. Ja sam pre 20-ak dana udarena pesnicom i niko za to nije kažnjen, A ja mislim da je neko imao pik na mene pa sam zato izbačena - rekla je Aleksandra, a zatim opisala postupak izbacivanja.

- Odveli su me posle pisma, u majici, prsluku i sandalicama. Nisam imala pravo da kontaktiram sa produkcijom, nisu mi to dali i naređeno je obezbeđenju da me odvede do rampe - rekla je Alekasandra. Ona je putem lajva na Insatgrama opisala sve.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram

- Obezbeđenje me je odvelo do rampe, nakon toga nisam znala šta ću sa sobom. Prvo - prehladno je, a bila sam u haljini i sandalama, drugo - ja Šimanovce ne poznajem, treće - Božić je i hvala Bogu što sam našla telefon kod čoveka koji radi na pumpi, prošetala sam se do pumpe. Iskreno to mi je bio strašan doživljaj, jako sam se plašila. Pre toga sam tražila da me odvedu u produkciju, to su odbili. Tražila sam da mi daju moju ličnu kartu, ni to nisu pristali, sve što sam pitala su odbili. To nije pravedno, ne znam kako to smeju uopšte da mi rade - kaže bivša zadrugarka.

- Sat vremena sam sedela na pumpi, pozvala sam taksi i odvezao me je do Veternika, do Novog Sada. Sada sam u kući kod moje svekrve sa bebom - dodala je Subotićeva. Zbog čega je Aleksandra udarila Minu, pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Beba
  09/01/2019 - 14:04
  Apsolutni idiot !!!!@
 • Korisnik: Duško
  09/01/2019 - 08:57
  Prema nasilnicima nasilno.
 • Korisnik: Sava
  08/01/2019 - 20:26
  Sa nasilnicima kao sa kriminalcima.
 • Korisnik: Sava
  08/01/2019 - 20:14
  Sa nasilnicima samo oštro, kao sa kriminalcima.
 • Korisnik: Nevena
  08/01/2019 - 14:51
  Bez obzira na to što je uradila, Produkcija nije nikako smela da je izbaci kao djubre i ostavi da se sama snalazi za prevoz do kuće. Valjda je osnovno da se za sve učesnike pobrinu i da ih odvezu na zeljenu adresu ili da joj dozvole da pozove nekoga da dodje po nju i smeste je negde dok neko ne dodje. I zatvorenici bolje prodju! I ko bi bio odgovoran da se kojim slučajem njoj nešto desilo. Pritom, lične stvari su morali da joj daju. Uzaš.Gde se izgubila ljudskost?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi