PALE TEŠKE REČI Spavala je sa mojim drugom za 500 EVRA! David IZNEO šok priču o ovoj zadrugarki, a onda se ona OGLASILA, nastao opšti HAOS

Neće da mu ćuti.

David Dragojević, Aleksandra Subotić
David Dragojević, Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Tokom emisije "Pitanja novinara" Davidu Dragojeviću postavljeno je pitanje kako može da bude sa devojkom za koju je ranije pričao da je lakog morala. On je to negirao, ali je Aleksandra Subotić otkrila kako je on njoj pričao ranije da je bivša zadrugarka Zerina Hećo spavala sa njegovim drugom za sumu od 500 evra, i da je u tom smislu pričao i o sadašnjoj devojci Ani Korać. Pogledajte OVDE kako je izgledao njihov raskid.

Dragojević je demantovao priču za Anu, ali je istakao da ima dokaze za navode o Zerini Hećo. Povodom ovoga, kontaktirali smo bivšu zadrugarku koja je veoma otvoreno pričala o ovoj temi i bila vidno zgrožena onim što je David izjavio. Pogledajte OVDE šta kaže Anin bivši o navodima da se ona bavi prostitucijom.

- Čula sam sve što je rekao. U toku sam. Naravno da to nije istina. Veoma grozne optužbe su izrečene od strane Baneta Čolaka i Davida, to mi je sve smešno. To su foliranti, oni su dno dna. Fuj, fuj! Jako jeftina gluma. Ne vade me iz usta otkako sam izašla. Ja nikoga od njegovih drugova ne poznajem. Ako ima dokaze, neka pokaže. On i ja nemamo isti krug prijatelja. Tih 500 evra i pokušaji ponižavanja, ne znam čime je to izazvano. Spominjanje imena Zerine Hećo konstantno otkako sam izašla ne razumem. Zašto oni mene spominju? Zato što se plaše istine - ispričala je Zerina povodom navoda Davida Dragojevića.

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi