Zerina Hećo
Printscreen Youtube
Zerina Hećo

Printscreen Youtube

Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako vi kao majka proživljavate Zerinino učešće u rijalitiju?

Imali ste priliku da upoznate Zerininog sada već bivšeg dečka Baneta pre rijalitija. On se tokom njihovih rasprava stalno poziva na neki razgovor sa vama. Šta je zapravo tu istina i kakav razgovor to Čolak stalno pominje?

- Prvo, ja Baneta nikad nisam lično upoznala, niti sam ga videla. Sa njim nisam ni kafu popila. Telefonom smo više puta razgovarali. Obično je on komunicirao sa mnom kad mu se Zerina ne javi, tj. kad je Zerina sa Sarom, kad isključi mobilni, kad ne može više. Čak sam ja govorila da mora da joj da prostora za svoj život mimo njega. Ona je bila na razgovoru na TV Pink, na dogovoru za rijaliti, dvoumila se da li će ući u rijaliti ili ne. Koristila je vreme da bude sa Sarom, jer ako uđe neće biti zajedno, ali on bi zvao mene kada mu se ona ne javlja. Znao je i u četiri sata ujutru da me zove ili da mi piše.

Kako se osećate kada gledate njihove svađe koje su postale svakodnevne, a koje se vrlo često završavaju fizičkim kontaktom?

Kako se tada osećate?

- Kao majka, to meni pada nekoliko puta gore. Naravno, kao i svaka majka - ako ti dete pati, patiš i ti više nego dete. Što se tiče njenih suza i tog psihičkog padanja, tada i ja padnem, ali moram momentalno da se dignem jer čuvam Saru. Sara je sa mnom. Trudim se da ona ništa ne oseti, da ima neki problem ili bilo šta. Mi nju gledamo da sačuvamo koliko možemo od čitave te zbrke, jer je ona još mala. Kada u meni sve vrišti, ja se smejem, jer moram zbog Sare.

Šta vam najteže pada?

- Najteže mi pada to neko vređanje nje, što i njoj jako smeta zbog deteta. Jedan dan će dete to možda slušati...kako on nju naziva kojekakvim imenima, ucenama, i nadam se da će se izboriti.

Kada ste već pomenuli ucene, često se pominje i priča da će bivši suprug Zerini oduzeti Saru?

Na Zadrugoviziji je izazvala velike emocije kod žirija i publike kada je pevala pesmu Zorice Brunclik "Ovo malo duše". Kako ste vi videli njen nastup?

- Plakala sam. Evo i sada dok pričam sa tobom, imam nagon za plakanjem. Izabrala je pogrešnu pesmu, ona je prvi put sada nešto otpevala. Izabrala je pretešku pesmu, ja mislim da to samo Zorica i može otpevati i niko više. Ali u tom momentu se sigurno osećala tako...

S obzirom da su se mnogi složili da je kroz pesmu otpevala nekako svoj život, kakvi su komentari koje ste vi kao majka dobijali?

- Svi prijatelji su me zvali, svi su plakali... Kakvu je energiju prenela u studiju, prenela je i nama kraj malih ekrana. Kod Zerine, odgovorno tvrdim, nema foliranja. Ako joj je teško, teško joj je. A u tom momentu se videlo da joj je bilo najteže.

Od početka rijalitija retko ste komentarisali Baneta, ali njegova porodica, tačnije njegova majka Jasmina, više puta je davala sud o vašoj ćerki. Kako reagujete u tim trenucima?

Bane Čolak

Printscreen

Bane Čolak, Foto: Printscreen

Zašto se vi tada niste oglasili?

- Nisam se nikada htela oglasiti vezano za Baneta, da ne dajem značaja čoveku. Jasminu sam pokušala da razumem kao majka, Bane je njeno dete, ali zbog poslednjeg gostovanja u studiju zaista sam se potresla. Kada je Zerinu proglasila manipulatorom i opravdala sve postupke svog sina. Između ostalog, i Banetovo ponašanje prema Dorotei. Opravdala je sve. Lažne suze, padanje u nesvest, sve.

Lažne suze su obeležile ovu sezonu. Kako vi komentarišete tu situaciju?

To je za mene jako ružno i na neki način bolesno. Mama se ne osvrće na Doroteu, gde kaže to je sekunda klipa, a mi svi vidimo čitav klip, šta se desilo sa Doroteom, i to je opravdano od strane gospođe Jasmine. Nakon njenog poslednjeg gostovanja sam rešila da se i ja oglašavam, jer jednostavno neću da ćutim za neke stvari. Jer ako neko brani svoje dete za nešto za šta ga ne može odbraniti, što ja ne bih branila svoje dete koje nije manipulator i koje zaista pati.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U svađi koju je Zerina imala sa Aleksandrom Subotić, Aleksandra je iznela jedan od sigurno najtežih i najstrašnijih detalja iz Zerininog života - da je bila žrtva silovanja. Šta vam se u tom trenutku vrtelo po glavi, kakav je osećaj jedne majke koja sluša takve stvari kroz koje je prošlo njeno dete?

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Da li ste znali za sve to kroz šta je Zerina prošla?

Da li je ikada posle toga zatražila stručnu pomoć?

- Kada je izašla iz rijalitija, angažovali smo psihijatra. Ona se sa svojim doktorom nije dotakla te teme, iako je imala razgovore. Jednostavno se nije otvorila. Ja kao njena majka nemam srca da saslušam šta joj se desilo u tom trenutku. Niti imam srca, niti duše da to slušam. I ja sam to potisnula negde u sebi na svoj neki način i sigurno dok sam živa neću moći da sa njom pričam na tu temu. Imam osećaj da ne bih mogla preživeti trenutak da je slušam dok mi priča o traumi koju je doživela.

I za sam kraj, da li mislite da bi veza Zerine i Baneta napolju, kada se završi rijaliti, dugačije funkcionisala?

- Iskreno, ja nikada neću podržati tu vezu. Ja se nikada nisam mešala u njen odabir. Ona je punoletna osoba, majka je. Ona mora sama da donosi odluke i da snosi posledice. Nikada se nisam mešala ni u njen odabir muža, kojeg je imala. Ali što se tiče Baneta, zaista sam prvi put u životu protiv kada je reč o Zerini. Ja bih bila razočarana kada bi mu pružila šansu nakon svega.

 

Komentari (1)

Maki

13.01.2019 14:59

Mogli ste bar da pitate ženu kako se preziva, jer ona nije udata za Rusmira Hećo, Zerininog bivšeg muža, ona mu je tašta, pa ne može da se i ona preziva - Hećo!!! A sve što je naklapala g-dja Sanela je prazna priča, jer su njih dve varalice i u dogovoru su, šta i kako, da dodju do novca. Jedina ispravna stvar je ćerka Sarah i ex-muž Rusmir Hećo.