EKSKLUZIVNO ZA ALO! Sanjina drugarica iz škole iznela detalje koje NIKO NIJE ZNAO: Bila je odličan đak, devojka za primer, a u JEDNOM TRENUTKU se sve promenilo!

Niko iz Bora ne može da veruje šta se dogodilo sa tom devojkom...

Sanja Stanković
Foto: Vladimir Marković/Alo!

Sanja Stanković koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga" poslednjih meseci puni medijske stupci zbog optužbi da se bavi prostitucijom.

Naime, za plavu barbiku kruže mnogobrojne priče, a njena drugarica iz detinjstva otvorila je dušu za alo.rs i otkrila detalje koje niko nije znao.

"Sanja je bila moja najbolja drugarica u školi. Nismo se razdvajale, delile smo sve tajne, lepe i loše trenutke zajedno. Bila je devojka za primer, odličan đak i veoma dobra osoba", rekla nam Sanjina nekada bliska drugarica iz Bora. Pogledajte OVDE zašto je Sanja tražila da je hitno vode u produkciju!

Međutim, posle škole je Sanja odlučila da se preseli za Beograd kako bi nastavila školovanje, i tada se sve menja.

Sanja Stanković
Foto: Vladimir Marković/Alo!

Sanja je prestala da se javlja starom društvu, a promene u njenom izgledu su bile očigledne.

"U Beogradu je imala veću slobodu, počela je dosta da izlazi i upoznala moćne momke. Meni se više nije javljala, a kada sam je posle odlaska videla, shvatila sam da je napravila velike promene u izgledu. Ugradila je silikone, promenila frizuru, stil šminkanja, oblačenja...", govori za "Alo.rs" Sanjina bivša prijateljica. Pogledajte OVDE šta je Sanja ispričala o svom detinjstvu.

Sanja Stanković
Foto: Screenshoot Youtube

Međutim, još veći šok je doživela kada je videla da njena nekadašnja drugarica postaje rijaliti učesnica.

"Kada sam je videla u rijalitiju "Zadruga" nisam mogla da poverujem. Odličan đak, devojka koja je vrlo pametna i ima potencijal postala je rijaliti učesnica. Nisam mogla da se pomirim sa tim, iako se dugo nismo videle, nisam mogla da zaboravim koliko lepih trenutaka smo provele zajedno", govori, a najveći šok je usledio kada su Sanju počeli da povezuju sa prostitucijom. Pogledajte OVDE šok detalje koje je Marko izneo o Sanji.

"Niko u Boru ne može da veruje da se Sanja bavi najstarijim zanatom. Jednostavno ne mogu da povežem Sanju koju sam nekada znala sa današnjom Sanjom", rekla je Stankovićkina drugarica za "Alo.rs". Dodaje da veruje da joj se osladio novac, te ta je tako uplovila u taj svet.

Sanja Stanković
Foto: Dejan Briza/Alo!

Podsetimo, Sanja Stanković je učesnica rijalitija "Zadruga", a nakon hapšenja makroa Mihajla Maksimovića klupko je počeo da se odmotava.

Koliko se Sanja promenila fizički najbolje svedoči slika koja je nastala pre operacija:

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi