SAZNALA DA ĆE BITI UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE?! Sanja Stanković JECALA bez prestanka, pokušavali da je uteše! Matora se hvatala za glavu!

Užas!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, danas je napala Jovanu Tomić Matoru i njenu devojku Sanju Stanković. Kulićeva je celi dan pevala pesmu sa tekstom ''Silovana ja'', a to je Stankovićevu pogodilo. Ipak, mnogi sumnjaju da su do zadrugarke došle informacije iz spoljnjeg sveta. Pročitajte OVDE koje ukućanke će biti uhapšene zbog prostitucije. 

Sanja je ronila suze, pa su na sve načine pokušavale da je smire Ana Korać i Ljuba Pantović.

- Ide po imanju i peva nešto što nije normalno. Ne mogu više ovde. Uradiću nešto loše. Zabole sve ljude za mene - rekla je kroz suze Sanja. Pogledajte OVDE kako su ovi zadrugari imali s*ks nasred sobe!

- Ne znam što obezbeđenje nije došlo ovde da bude, ako ova pokuša ponovo. Napada ih, a ništa joj njih dve nisu uradile... - govorila je Ljuba, a Sanja nije prestajala da plače.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Stojan
  23/05/2019 - 19:26
  Ne može biti uhapšena bez dokaza. Biće pozvana da da iskaz.
 • Korisnik: Marina
  22/05/2019 - 21:50
  WC devojka tražila helikopterom da je voze, da jede sa porodicom! Ej, bre! Koga ona pravi blesavima? A sada, po običaju, šalila sam se... I ne treba ništa da dobije, jer lupa kao prazan doboš!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi