TO JE ZABRANJENO! Luna MOLILA ZA POMOĆ! Tražila od produkcije da joj DONESU OVO, oni je odgovorom oduvali!

Želela je to...

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Printscreen

Blogerka, Luna Đogani, tražila da danas od Drveta mudrosti da joj ispuni želju. OVDE pročitajte koju šok informaciju je Đoagnijeva čuvala za kraj! 

"Ali ja se nisam spr*ala sa željama, ja sam se samo nadovezala, i rekla sam ako mogu "kinezi" za mene i Marka, meni je bitna samo hrana", rekla je Luna. OVDE pročitajte koje sramotne stvari je Kija iznela o Slobi! 

"Luna, prestani da "lagiš" reklo je drvo", koje je uhvatilo blogerku u laži.

"Bezobrzan si drvo, biću tužna", odbrusila je Đoganijeva Drvetu mudrosti koje je pokušalo da joj objasni da ranije na vreme razmišlja o tome šta želi i šta priča, te da sada neće dobiti ništa.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: printscreen

"Ali ja nikada ništa nisam dobila. Mislila sam da nismo dobro sve devojke postupile. I da niko neće dobiti. Ali jel ja ne mogu da ispravim to? Nema sledećeg puta. Nikad ništa nisam dobila. Moj dečko je meni upropastio 2 nagrade. Ni Rajsko ostvro, ni večeru sa njim. Navodno sam ja jedina ovde sve upropastila i ništa neću dobiti. Svi parovi su uvek dobili šta su hteli. A sada je izgovor "Luna ti jedina nisi razumela pismo". Neka, razumem sve", završila je Luna koja se primirila na kraju pa izašla nezadovoljna.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Stojan
  23/05/2019 - 19:27
  Lunjara Đon ne zna šta hoće.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi