DUŠICA ZAPREPAŠĆENA, JEDVA DOŠLA SEBI! Sa njom nema šale! Rada pričala o Davidu, pa ŠOKIRALA izjavama: Uzela bih nož i čekić pa bi ga ubila na spavanju! (VIDEO)

Unakazila bi ga!

Rada Vasić
Rada Vasić, Foto: Screenshot Youtube

Rada Vasić je, nakon što je glasovima publike izbačena iz Zadruge, progovorila o odnosu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i o Davidovom odnosu sa Anom Korać. 

 

Rada kaže da je između davida i Ane prava ljubav, ali da prevaru nikako ne podržava, a potom se jako iznervirala čak i na samu pomisao šta bi se desilo da je nju muž prevario. 

Ovo je zaprepastilo Dušicu Jakovljević koja je jedva uspela da vrati tok emisije u "normalno stanje".

"Tu mi je najveći krivac David", rekla je Rada iskreno.

Rada Vasić
Rada Vasić, Foto: Screenshot Youtube

"Meni kada bi muž uradio tako, ja bih ga lepo unakazila ja njega. Života mi. Ja bih uzela nož i čekić pa bi ga ubila na spavanju. Pa ne može da me vara, šta da me vara, zašto da me vara. A, ja bih ga lupnula Boga mi. David je trebalo lepo sve da raščisti, pa onda da uđe u vezu posebno. Kako je bila laž kada je spavao sa Aleksandrom, spavao sa njom, da ne kažem šta je sve radio sa njom! Sad ima David više ljubavi prema Ani,nego što je imao prema Aleksandri.

"Jao Rado, pa nemojte molim Vas, pa ovo gledaju ljudi, nemojte molim Vas da rešavate stvari tako", bila je zatečena Dušica.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi