Posle burne svađe DEFINITIVNO KRAJ između Kije i Slobe! Otkazali venčanje u Americi, na snimanju nisu progovorili NI REČ!

Informer/R.J. | vip 2019-05-16 16:35:12 2019-05-16 16:35:12

Nisu uspeli da se izbore za svoju ljubav...

Youtube printscreen

Na drugu godišnjicu svog braka došli su na snimanje emisije "Pinkove zvezde" odvojenim automobilima, a u studio su ušli na različite ulaze i međusobno nisu prozborili ni reč! Kija je napomenula da je ovog puta zauvek raskinula sa Slobom.

Prebolela sam ga

"Prebolela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se setim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim", samouvereno je rekla Kockareva.

Ponizio me

Ona nije želela da otkrije zbog čega su se ovog puta burno posvađali, ali je napomenula da sa Slobom ne želi da bude na silu.

U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija - Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.

Sloba se i dalje nada...

Iako Kija napominje da je stavila tačku na njihovu ljubav, Sloba se nada da će se predomisliti.

"Osećam nostalgiju i neku čudnu emociju na današnji dan, kad smo pre dve godine u crkvi zaokružili našu ljubav. Voleo bih da posle snimanja odemo na ručak... Ne znam koliko je to izvodljivo, pošto se naš odnos stalno menja, čas je toplo, čas hladno. Na Kristinu ne mogu da se naljutim. I kad me iznervira, brzo me prođe. Uvek ću se truditi da imamo dobar odnos", rekao je Radanović.

 

Expand player
Pogledajte više