KLUPKO SE TEK ODMOTAVA! Policija HAPSI zadrugarke! One će propevati u stanici zbog PROSTITUCIJE!

Numerolog i vizionar Vlado Kečina za VIP otkriva...

Ana Korać
Foto: Dejan Briza/Alo!

Afera "elitna prostitucija", u koju su uključene popularne zadrugarke Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški, uskoro će dobiti epilog, tvrdi za VIP numerolog i vizionar Vlado Kečina.

Kako navodi, Ana, Sanja i Mina će odmah po završetku rijalitija biti pozvane na informativni razgovor.

- Biće procesuirane po završetku rijalitija, ali nijedna neće završiti u zatvoru. Najlošije će proći Sanja Stanković, jer će nju nekoliko puta privoditi na informativni razgovor - kaže Kečina i dodaje:

Sanja Stanković
Foto: Screenshoot Youtube

- Sa Anom Korać je situacija nešto povoljnija, ali će i ona biti privedena. Moraće da pruži neke odgovore na pitanja, ali će morati da objasni dosta stvari koje su isplivale o njoj. Međutim, Ana ima "jaka leđa" , dve ili čak tri poznatih ličnosti, intervenisaće za nju, tako da će se izvući - tvrdi Kečina. Srpski moćnici u panici zbog prostitucije, pročitajte OVDE o čemu se radi!

Kako nam je rekao, i za Stankovićevu će intervenisati "jaki" ljudi, ali će ona svakako biti u nezavidnoj situaciji.

- Sa Sanjom će situacija biti kritična, pošto se ona već dovodi u vezu sa ljudima koji su iza rešetaka. Nepovoljan joj je period koji sledi i pitanje je šta će se još dešavati. Afera "elitna prostitucija" još dugo će potresati javnost - kaže numerolog i vizionar.

Mina Vrbaški
 Foto: Screenshoot Youtube

Kečina napominje da je od svih zadrugarki koje se dovode u vezu sa prostitucijom najiskusnija i najmudrija upravo Ana Korać.

- Ona je mudra i namazana, zna šta i na koji način radi, ima i jake kontakte - tvrdi on i dodaje:

- Mina Vrbaški će takođe tokom leta biti saslušana, čak nekoliko puta, ali to neće biti prvi put kada je o njoj reč. Ona je već ranije bila saslušavana tim povodom. Ona je već sama javno priznala da se tim poslom bavila i istakla je da, navodno, to više neće raditi. Međutim, nastaviće po starom - trvdi Kečina. Pogledajte OVDE kako je mama ukopala Anu Korać!

Kako kaže, i Ana i Sanja i Mina nastaviće da se bave najstarijim zanatom, ali na drugačiji način.

- One će to raditi tajno, skriveno i diskretno. Cena će im skočiti zbog popularnosti, ali će im obim posla opasti. Radiće samo po preporuci i svaki njihov potez biće dobro sakriven - tvrdi Vlado Kečina za VIP.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi