Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Zadrugari su tokom današnjeg popodneva igrali "Igru istine" i za crnim stolom otvoreno postavljali pitanja jedni drugima, što je izazvalo nove sukobe, a jedan od njih nastao je kada je Lepi Mića zamolio da Jelena Golubović da iskaže svoje mišljenje o Miljani Kulić i Nataši Moksvi.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Jelena se najpre osvrnula na svoj njihov sukob sa Miljanom Kulić, u kom su jedna drugoj uputile kletve i teške reči zbog čega ih je Veliki šef svojevremeno žestoko kaznio, a ni ovoga puta Jelena nije imala lepe reči za Kulićevu.

 

"Miljana Kulić ima "kompleks Jelena Golubović". Ona je zla, najmanje kompetentna da priča o moralu. Miljana je osoba koja bez blama kune, nju ne grize savest da na taj način dođe do hleba", prisetila se Jelena svog sukoba sa Miljanom, zbog čega su obe kažnjene.

"Šampione, kapa dole! Imaš sve što žene vole", pevušila je Miljana pesmu Seke Aleksić i provocirala svoju suparnicu, a potom je svoj nastup nastavila popevši se na crni sto.

Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

"Marija i Miljana su najpoganije osobe ovde. To su mnogi komentarisali", rekla je Jelena. 

Potom je Jelena komentarisla Natašu, a Lepi Mića izjavio je da je zadrugarka lakog morala, zbog čega su jedno drugome uputili najteže reči.

"Ja sam Natašu gledala preko ekrana, ali nas dve smo izgladile odnose i popričale", izjavila je Jelena.

Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

"Rekla je, to je to. Rekla je da te je gledala kako si se je*ala", pokušao je Lepi Mića da "prevede" svima ono što je izjavila Golubovićeva.

"Ti samo lažeš da te žena čeka napolju, a zapravo podvodiš ku*ve napolju", optužila ga je Nataša, a Mića joj, očekivano, nije ostao dužan.

"Sedi dole, dr*ljetino", ponavljao je Mića.

Komentari (1)

nedjo

23.11.2018 22:10

izuzetno dobri mladi ljudi ,naša svetla budućnost je sa njima.. živeli!