OTKRIVENO KO JE LETEĆI ČOVEK IZ ZADRUGE Oduševićete se kada saznate, a ovo mu je ZADATAK! (VIDEO)

On je fascinirao celu Evropu

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Printscreen

Sinoć je počelo emitovanje druge sezone "Zadruge". Na imanje se uselilo oko 50 takmičara koji se ravnopravno bore za glavnu nagradu.

Jedna od mnogobrojnih stvari koja je oduševila gledaoce i one koji su se našli u veličanstvenom Imaginarijumu bio je "leteći čovek" koji je odelom na mlazni pogon uleteo u impresivni grad i doneo prvo pismo Ognjenu Amidžiću.

U pitanju je Angelo Grubišić, Britanac našeg porekla koji ne krije da mu je oduvek bio san da leti:

"Ono što želim od života je da letim, oduševljava me mit o Ikaru i to kako je za njega letenje bilo jednostavno. Bio bih najsrećniji kada bismo mogli da letimo bez ičega", iskren je on.

Angelo je oduševljen celim konceptom "Zadruge" jer smatra da je u pitanju prava psihološka igra sa interesantnim učesnicima i priznao je da ovako nešto još nije video:

"Ovo je stvarno neverovatan projekat! Nikad nisam video ovoliki prostor u nekom rijalitiju, a ono što se u njemu nalazi je fascinantno. Sve one građevine na jednom mestu, pravi mali grad u kome bi svako poželeo da živi", rekao je on.

Njegov zadatak biće da obuči bezbednosnu službu Pinka kako da koristi mlazno odelo, čemu se raduje:

"To je sjajan spoj uma i mašine, nije teško upravljati ovim odelom. Koristimo motore od 1050 konjskih snaga i sve je na nama. Potreban je balans, ne možete osposobiti robote za to. Smatram ovo jednom od najneverovatnijih formi ljudskog letenja", zaključio je Angelo.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi