Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević
Dejan Briza/Alo!
Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Dejan Briza/Alo!

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević, Foto: Dejan Briza/Alo!

Stav Dobrojevićeve o Kristijanu još uvek nikome nije sasvim jasan, jer ga Stanija čas hvali, čas kudi, zbog čega se i sam Golubović oglasio iz zatvora u oktobru prošle godine kada joj je poslao jasnu poruku.

PROČITAJTE JOŠ:

PRODUKCIJA NIJE IMALA MILOSTI! Karađorđe BRUTALNO KAŽANJEN zbog bega iz Zadruge! Pokajaće se kada čuje koliko će morati da plati

ŽIVI U STRAHU, NE PRESTAJE DA PLAČE! Maja Marijana UŽIVO U JUTARNJEM progovorila o paljenju automobila i POČINIOCIMA, pa otkrila UŽASNE DETALJE o ćerki

ZABRANA ULASKA U CRNU GORU, ZAPALJENI AUTO, SKUPA LETOVANJA... Sve laži Ane Korać! Isplivala istina o MRAČNOJ PROŠLOSTI! Raskrinkana UŽIVO pred MILIONIMA!

 

- Imam potrebu kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišete mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijaliti programima, nadajući se da ćete ubediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali hajmo o istini od početka.

 

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović

Screenshoot Youtube

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (1)

Kimi

16.05.2019 18:00

Kakvo lupanje. Kakve protivrečnosti.