ŽIVI U STRAHU, NE PRESTAJE DA PLAČE! Maja Marijana UŽIVO U JUTARNJEM progovorila o paljenju automobila i POČINIOCIMA, pa otkrila UŽASNE DETALJE o ćerki

Ne može da se smiri!

Maja Marijana
Maja Marijana, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica Maja Marijana nedavno je doživela neprijatnost kada je automobil mercedes zapaljen na parkingu ispred zgrade gde živi sa porodicom. Više o tome pogledajte OVDE.

Pevačica je ispričala u jutarnjem programu na TV Pink sve što zna o ovom slučaju.

 

"Na kameri smo videli dvojicu koji se muvaju oko auta, bilo je oko petnaest do dva 22. aprila. Prvo smo mislili da obijaju kola, a onda smo videli da gori auto. Ćerka i ja smo izletele na terasu, počele da vrištimo, bilo je strašno. Nisu to prijatne situacije, nisam mogla da verujem mislila sam sanjam. Ne mogu to da gledam, potresa me. Vatrogasci i policija su brzi došli. Moglo je sve da eksplodira", ispričala je Maja Marijana.

"Svašta mi je prošlo kroz glavu. Ja nisam se nikome nikada nigde se nisam zamerila. Ali, kada porazmislim, postoje neki ljudi koji imaju finansijske obaveze prema mojoj porodici, ali ja zaista ne mogu da tvrdim to. Pojavljivaću se sve dok se ovo ne reši, sedeću svima na glavi, ispričala je Maja Marijana.

Maja Marijana
Maja Marijana, Foto: Screenshoot Youtube

Mladen Mijatović je naveo da ovo nije redak slučaj u Srbiji, te nabrojao sve skorašnje slične događaje koji su se desili po gradovima naše zemlje. Sarapa je dodao da Maja nikada nije imala slične afere, pa je upitao da li je dobijala neke pretnje pre ovoga, na šta je pevačica odgovorila:

- Koliko znam, ne. Postoje tu neke stvari o kojima još ne mogu da pričam. Počele su neke dezinformacije da se pojavljuju, na to ne obraćajte pažnju. Ja i dalje kažem da ne mogu da tvrdim šta je po sredi. Nisam uopšte u tom filmu, gledam svoja posla, povukla sam se iz javnosti. Sve ovo mi crpi energiju, planirala sam i da snimim nove pesme, sada ne mogu. Više me nalogodavci zanimaju - rekla je Maja.

Njena mlađa ćerka takođe svedočila ovom slučaju. Više o tome PROČITAJTE OVDE.

Maja Marijana, zapaljen automobil
Maja Marijana, zapaljen automobil, Foto: Alo/ Masanori Jošida

- Moja mlađa ćerka je još uvek dete, pod stresom je. Često plače, plaši se. Naravno da mi nije prijatno. Ne želim, naravno, nikome ovo, čak ni najgorem neprijatelju - dodala je pevačica.

Sarapa je poželeo pevačici da se slučaj što pre reši, te da se nada da će je uskoro ugostiti u emisiji zbog novih pesama, na šta je pevačica odgovorila:

 - Ja želim time da se bavim, a ne ovim.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi