Ljuba Pantović
privatna arhiva
Ljuba Pantović

privatna arhiva

Ljuba Pantović, Foto: privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

- U braku Karađorđa i Ljube su bili kao Boni i Klajd. Ljuba je mog brata podsticala na izvršavanje krivčnih dela. Neretko je i sama učestvovala sa njim u raznim iznudama. Ipak, za razliku od Karađorđa, ona nikada nije završila iza rešetaka, iako je jednom bila privedena zbog krađe roleksa. Spasao ju je njen ljubavnk, inače policajac, a ona je vratila sat. Karađorđu je sve bilo sumnjivo, a nakon nekoliko dana od Ljubino privođenja uhvatio ju je na gomili sa dotičnim policajcem - počinje priču Srboljub, koji se nada da će njegov brat u rijalitiju "Zadruga" otkriti do sada nepoznate detalje njegovog braka sa Pantovićevom.

Ljuba i Karađorđe

Screenshoot Youtube

Ljuba i Karađorđe, Foto: Screenshoot Youtube

- Nisam mogao da verujem kada sam video Karađorđa u drugoj sezoni "Zadruge". Sa njim sam bio po ceo dan, a on je do poslednjeg trenutka krio da ulazi u rijaliti. Nije imao razloga da tako postupi jer bih mu dao savet kako da se tamo ponaša - zaključio je Srboljub.

Komentari (3)

Boro

04.12.2018 11:19

I Ljuba je svalerka!

m

04.12.2018 12:29

Kakva dugo čuvana tajna? Bili su u parovima i sve se zna.

nedjo

05.12.2018 00:16

vrlo zanimljiv skladni par,ljuba i kara-djordje,svako dušmaninu za poželeti. svaka čast,savršene osobe današnjice. bravo!