KIPTI OD BESA Oglasila se Minina mama posle silovite tuče! Aleksandri sprema OVO, najgora kazna tek sledi!

Uznemirena jako!

Ivana Vrbaški
Ivana Vrbaški , Foto: printscreen

Aleksandra Subotić juče je diskvalifikovana iz rijalitija ''Zadruga 2'' jer je fizički napala Minu Vrbaški. Naime, Aleksandra je Minu na naradosniji hrišćanski praznik - Božić udarila iz sve snage po licu i izazvala opštu pometnju u rijalitiju, a zbog ovog postupka osudili su je, kako ukućani, tako i gledaoci.

 

Povodom ovog događaja oglasila se i Minina majka, Ivana Vrbaški, koju je sve ovo veoma uznemirilo:

 

- Ovo je užas. Nisam mogla da verujem šta sam videla juče, sve se odigralo na brzinu i neočekivano. Samo sam videla da Mina plače. Najgore je što nisam mogla da pomognem rođenom detetu, došlo mi je da prođem kroz televizor. Minuti su mi delovali kao sati, sve mi je delovalo kao večnost. Grozno sam se osećala, nisam tako nešto očekivala - kaže Ivana za Pink.rs i dodaje da Aleksandru posle svega - žali.

Aleksandra šamara Minu
Aleksandra šamara Minu, Foto: Printscreen

- Očigledno je da Aleksandra ima neki problem sa mnom, ja nisam imala sa njom problem, niti sam neko ko se spušta tako nisko. To nije u mom stilu, a posle svega nemam šta da kažem o Aleksandri osim da je žalim jer takve ljude možeš samo da žališ. Aleksandra je rekla da je u ''Zadrugu'' ušla da zaradi novac za dete, a kada je tako onda se boriš da ostaneš što duže, da zaradiš, a ne da napraviš problem - rekla je Minina majka i dodala da će njena ćerka verovatno ipak tužiti Aleksandru kada napusti rijaliti.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

- Iako vidim da se Mina premišlja, mislim da će tužiti Aleksandru čim izađe iz rijalitija. Čula sam da je i Ramona tuži. One imaju na to puno pravo, fizički obračun se kažnjava. Aleksandra je duplo mlađa od mene, govori nekim jezikom koji ja ne razumem, ja taj rečnik ne razumem, tako da ja toliko nisko ne mogu da padnem, a ona ne može nikad da se mentalno uzdigne na moj nivo. Ja joj želim svu sreću i da nešto uradi od svog života - kaže Ivana i dodaje da je zgranuta zbog Karađorđevih pretnji Mini.

Ivana Vrbaški
Ivana Vrbaški, Foto: Screenshoot

- Meni to nije normalno, ali ja na to gledam tako što su oni tamo na sve spremni i d*pe bi dali da izađu pet minuta na televiziji. Žalim ih što rade takve stvari zarad malo slave.

Minina majka smatra da će Aleksandri nakon svega najveća kazna biti to što će u narednom periodu biti bez Davida i gledati kako se njegovo ponašanje prema ukućankama naglo menja.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram

- Aleksandra je u rijaliti ušla zbog jedne stvari, a sada je ostala bez ičega. Nije dobila poklon ni za Novu godinu, otac joj se tamo skinuo... To nije ni smešno, to je žalosno. Najgora kazna biće joj to što su Mina i David u dobrim odnosima, a tek će biti. David će sada biti sa svima dobar drug, pa tako i sa Minom. Biće on sada sa svim devojkama super, on nijednog trenutka nije pokazao da je loš, samo je malo bio pod Aleksandrinim uticajem, a nju će tek sada sve ovo da poremeti - tvrdi Ivana Vrbaški.

Povezane vesti

 • Korisnik: x
  09/01/2019 - 07:00
  I ova je jako pametna čim je pustila na sebe onog Karađoku.
 • Korisnik: Maki
  08/01/2019 - 20:09
  Ova Ivana je slepa kod očiju! Pa svima je jasno da je Karadjordje hteo Minu, a ne nju! On je jedna pedofilčina, spremna na sve, a sa njom je bio samo da bi se približio njenoj ćerki! Zatvorski staž je u njemu ubio svaku božju zapovest i zakon, on se rukovodi djavolskim nagonima! A što se tiče Mine, fali joj domaće vaspitanje i više kulture, o tome mama da brine, a ne o tužbama kojih neće biti! Hajte vi u Australiju...
 • Korisnik: Sava
  08/01/2019 - 20:00
  Svi nasilnici napolje.
 • Korisnik: realno
  08/01/2019 - 18:46
  PA STO NISI UDARILA GLAVOM U TV I MOZDA BI JOJ POMOGLA. KAKVA MAJKA TAKVA CERKA I JOS MALOLETNICA. ODVRATNE SU.
 • Korisnik: KAKVA
  08/01/2019 - 18:11
  svetica ova ivana? Tek ćerka joj. Ona priča o nivou. Da se nije slučajno zaljubila u Karadjordja, ili je baš ona tražila minut slave? Ćerka joj se potuca koje kuda od 15. godine, kao i Aleiksandra uostalom. U rijaliti je ušla, kao maloletnica. Naskakala na svakog muškarca, ukoliko je nabildovan ili istetoviran. Drogirala se, pijanči, a mama priča o nivou. Uvek se u tudjem oku vidi trun, a u svom ni balvan. Niko normalan ne ulazi u rijaliti, tako da su svi isti ološi i talog, mulj jednog društva.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi