STANIJA SVE PRIZNALA! Novak Đoković mi je pomogao da postanem poznata, a nevinost sam dala…

Iskreno!

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Popularna starleta Stanija Dobrojević podigla je veliku prašinu ulaskom u "Zadrugu 2" po drugi put.

Svima je poznato da pre nego što je postala poznata Stanija je studirala ekonomiju, a zatim je otputovala u Ameriku gde je i radila. Studentski dani su joj bili ispunjeni 24 sata dnevno, bila je omiljena i na fakultetu, ali i kod samog nastavnog kadra. U tim danima je svoje koleginice vodila na teniske mečeve Novaka Đokovića, dok on još uvek nije bio jako poznat.

 

“One su bile oduševljene sa njim ali i sa time što sam ja bila jako dobra sa Novakom, posle nekih njegovih mečeva nas je zvao na zajednička druženja, i tu su me počeli primećivati paparaci, kojih u Americi imate na svakom ćošku. Počeli su mi nuditi poslovne ponude za neke setove, koje sam ja ko student bez prebijene pare, jedva dočekala da popunim svoj budžet”, bila je iskrena popularna Stanija.

Progovorila je i o svom intimom životu, te je otkrila kada je izgubila nevinost. Pogledajte OVDE zbog čega je Stanija ponovo ušla u "Zadrugu".

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: EPA/Ritchie Tongo, David Crossli

“Prvi moj poljubac desio se u sedmom razredu osnovne škole, prva ljubav u drugom srednje, nevinost sam izgubila sa 18 godina. Dečko me je čekao pune dve godine. Bili smo iz istog razreda, isto godište, baš smo se voleli, i prva veza mi je trajala oko pet godina. Rastali smo se na kraju druge godine fakulteta, kada smo krenuli svako svojim putem”, rekla je Stanija.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vernik
  06/02/2019 - 22:07
  Romansirana biografija Stanije Dobrojević. Sve ti verujemo.
 • Korisnik: daleko od istine
  06/02/2019 - 13:35
  Ova bre laže vozala se kroz Rumu rošulama, ni onda već nije imala ništa da pokaže, ni guzu ni grudi. Sad ima sve od plastike. Mi je znamo dobro. Koji fakultet....
 • Korisnik: Ja
  06/02/2019 - 12:48
  Ne stavljaj Novaka u usta..uf
 • Korisnik: Nemanja
  06/02/2019 - 12:28
  Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaa....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi