Zadruga Željko Mitrović ulazak
Alo!
Zadruga Željko Mitrović ulazak

Alo!

Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ana i Mina

Alo!

Ana i Mina , Foto: Alo!

 

U prvom delu emisije, Ognjen će ugostiti Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, koji su pred kamerama najgledanijeg rijalitija započeli ljubavnu vezu, ali je i okončali. Milana i Zola imali su veoma turbulentan odnos, čak su napustili rijaliti i neko vreme zajedno živeli u Nišu. Međutim, po povratku u "Zadrugu", njihova veza trpela je veliki pritisak, da bi na kraju definitivno i raskinuli. Od tog trenutka, Miljana i Zola vode rat, u kom jedno o drugom iznose informacije do tada nepoznate javnosti.

Miljana i Zola

Screenshot Youtube

Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Ko kome duguje i koliko para, kod koga su se zadužili i da li ima šanse da obnove vezu, otkriće ovog utorka u emisiji "Amidži šou".

U drugom delu emisije, kod Ognjena stižu dvostruki pobednici poslednje "Zadrugovizije" - Zorica Marković, Jovana Tomić Matora, Aleksa Savić i Savo Perović.

Zadrugari

Promo

Zadrugari, Foto: Promo

Ova četvorka pevala je pesmu "Ludi letnji ples" koju su na Beoviziji 2006. godine izveli "Flamingosi" i Luis. Aleksa i Savo su briljirali kao Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, Matora je do suza nasmejala sve u studiju svojim plesom, Zorica je izazvala ovacije svojom imitacijom Luisa, dok se Lazar Jeremić, iako je povredio nogu, pojavio na sceni i dao sve od sebe da učestvuje u nastupu.