DA LI OVO ZNAČI KRAJ?! Nakon Mikijeve BRUTALNE ŠAMARČINE, konačno se oglasio suprug Suzane Perović!

Stop nasilju!

suzana i miki
Foto: Screenshoot Youtube

Miki Đuričić je odlepio tokom svađe sa Suzanom Perović, pa joj je udario šamar i izašao iz rehabilitacije. Pčelar iz Kupinova je nakon toga unezveren šetao po dvorištu, gde je bila njegova bivša devojka Nadežda Biljić, koju je lupio po nogama nekoliko puta i to štakama. Miki Đuričić ODVALIO Suzani šamarčinu, a onda je štakom tukao Nadeždu! Horor u Zadruzi!

 

Nakon sukoba, u Belu kuću je stiglo pismo produkcije u kom su saopštili da je Đuričić diskvalifikovan zbog nasilja. Dok je Suzana lila suze zbog Đuričića, koji joj je lupio šamar, Lepi Mića ju je tešio, dok je Nadežda Biljić je iz Zadruge otišla u policiju, gde je dala izjavu i ukazana joj je lekarska pomoć. Mikiju Đuričiću zbog nasilja nad ženama PRETI 5 GODINA ROBIJE?!

TV Pink javno je oštro osudila bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno. Takođe, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović se oglasio povodom napada Mikija Đuričića na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, a o tome više pročitajte OVDE!

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

Tokom dana Miroslav Đuričić je priveden, a nakon saslušanja određen mu je pritvor od 30 dana. 

Inače, u rijaliti programu "Zadruga", Suzana Perović je rekla Drvetu mudrosti da oprašta Mikiju šamar i da ga još uvek voli, dok je Nadežda Biljić tom prilikom izjavila da Đuričića smatra dušmaninom, zamolila majku da zapali sveću za Mikija i poručila svim ženama da ne trpe nasilje. Sin Suzane Perović spreman da ubije Mikija?! Izbačen iz takta, ovo mu je plan!

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

Mnogi su pokušali da dođu do Suzaninog muža, Vladimira Perovića, koji se javio nakon mnogobrojnih poziva.

On očigledno nije spreman da priča o svemu što je zadesilo njegovu suprugu. On je samo poručio da je u pitanju pogrešan broj, iako je do sada na istom tom broju već komunicirao sa medijima, a potom je spustio slušalicu. Nakon batina koje je dobila, u Suzaninom domu nikad gore! Pogledajte šta će uraditi njen suprug i sin!

- Nema Vlade, nema Vlade... - rekao je veoma zbunjenim tonom Vladimir Perović, nakon čega je završio razgovor.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi