STIŽE JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA Nadežda Biljić TRUDNA?! Oseća prve simptome, ON ne može da veruje!

Biće slavlje!

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

Danima unazada se u Zadruzi komenatriše da je Nadežda Biljić trudna, s obzirom na to da joj kasni menstruacija. Pročitajte OVDE šta je  bivši dečko Ane Korać otkrio o njoj.

Budući da je Biljićeva imala seksualne odnose sa Tomom Panićem, upravo njemu je Savo Perović postavio pitanje na ovu temu. Saznajte OVDE ko Luni stalno daje informacije iz spoljnjeg sveta.

- To je takva glupost! Došlo je to do mene... Mislim da je to glupost i mnogim devojkama ovde kasni po nekoliko dana, ali kada bih saznao, okej... Ne znam - govorio je Toma.

- Da li zaista misliš da ja igram rijaliti sa ovim stvarima? Vidiš da mi nije dobro! Šta te briga koliko mi kasni! Ako se stvarno ispostavi da je to tako, svim silama ću se truditi da nikada ne vidiš dete. Završili smo sve! Moje dete neće imati oca, zbog tvog ponašanja! Ja imam pravo da sumnjam, jer sam sa tobom imala s*ksualne odnose pre četiri nedelje! Ti i ja nismo koristili kondom, a ja sam bila u plodnim danima! Moje dete će nositi moje prezime! - burno je reagovala Nadežda, koja je na kraju otišla u kupatilo i zaplakala, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi