VIP EKSKLUZIVNO SAZNAJE Mina privodila klijente za s*ks u stan u kom je živela sa Anom Korać! SVI DETALJI!

Isplivala istina o njihovom odnosu

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Dejan Briza/Alo!

Drugarice, prokletnice, šta učini ti…Baš tim rečima može da se opiše odnos Mine Vrbaški i Ane Korać, koje ne samo da su delile stan nego su imale i zajedničke prijatelje.

Doduše, neki su pisali da su im prijatelji zapravo bili makroi, ali Ana od toga vešto pere ruke, te ne želi da se pominje to da je živela sa Minom, koja je priznala da se bavila prostitucijom. 

Bliska prijateljica Ane Korać za VIP je otkrila pozadinu njihovog sukoba i netrpeljivosti.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Dejan Briza

- Iako je Mina pokušavala da sakrije da je živela s Anom, to se naravno odmah saznalo. Ana to nije želela da potencira, ali eto, do medija je došlo i svi su objavili. No glavni razlog zbog kog Mini nije prijala ta priča jeste činjenica da je Ana napustila zajednički stan onog trenutka kada je Mina počela da dovodi nepoznate muškarce, i to svake druge večeri novog frajera - kaže bliska prijateljica Koraćeve za VIP i dodaje da se Mina pravdala da su joj to prijatelji.

- Prvih nekoliko nedelja, Ana je zaista verovala da Mina iz grada dovodi drugare, međutim, kasnije je preko njihovog zajedničkog prijatelja saznala da je Mina počela da se bavi prostitucijom, te da zarađuje tako što pokupi momke iz klubova i privodi ih u stan. Između ostalog, jedan od onih koji su češće dolazili da "obiđu" Minu zapravo je bio njen makro - kaže Anina bliska prijateljica i tvrdi da je tada Koraćeva odlučila da povuče radikalan potez.

Mina iz osvete objavila slike gole Ane

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Printscreen

 

Kada su Mina Vrbaški i Ana Korać bile učesnice prve sezone rijaliti programa "Zadruga", već tada se osećala netrpeljivost među njima. Jedna drugoj su pretile na suptilan način, ali nikada nisu želele da otkriju šta znaju jedna o drugoj. Ipak, kako je Mina tada izbačena iz rijalitija pre Ane, ona je na svom Instagram nalogu objavila video-snimak na kojem se vidi kako Koraćeva bez brushaltera pleše u njihovom zajedničkom stanu. Mnogi su još tada osudili Minino ponašanje, a čini se da je Ana rešila da joj vrati za sve u drugoj sezoni, pa se sada lome koplja oko toga koja će više prljavštine izneti o onoj drugoj.

- Nije joj padalo na pamet da više nijedan dan provede u stanu sa Minom. Pozvala je nekoliko drugarica koje su joj pomogle da se spakuje, a u međuvremenu je našla garsonjeru. Mini je telefonom saopštila da napušta stan, te da ne želi više da je vidi jer joj je muka od svega što radi. Tada joj je priznala da je saznala da se Mina bavi prostitucijom i da ne želi da bude tom okruženju - kaže ona za VIP magazin.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: зокс
  11/02/2019 - 15:07
  Како лепо ограђујете Ану, чудо Божије.А од чега Ана живи, вози бесна кола, немилице троши...?
 • Korisnik: zloca
  11/02/2019 - 12:24
  Jel Mina autobuska stanica?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi