Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Baš kao i svakog četvrtka u rijalitiju "Zadruga 2", učesnici su sa voditeljem Milanom Miloševićem gledali klipove iz prethodne sedmice, a prvo je na tapetu bio buran odnos između, sada već bivših ljubavnika - Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Pročitajte još:

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

 

- Nikada nisam doživela ovakvo poniženje u životu. Tačno se vidi da ga moli da se pomire. Takav blam, takva sramota što ne postoji. Posle ovoga mene bi bila sramota da izađem pred ljude. Dok sam ja živa, njih dvoje neće da se pomire - rekla je mama Marija Kulić kada je odgledala snimak.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

 

- Uvek sam tražila nekog ko će da me voli. Željna sam bila ljubavi, moja najveća krivica je što sam pila lekove da se smirim umesto da raskinem. Nisam htela da se pomirim sa tim da je on sa mnom zbog novca. Majka mi je rekla da ne treba da pričam kada mi se sviđa neko. Uvek sam nalazila opravdanja. Pored svega toga, ja njegovu majku poštujem. Imale smo neke svađe, ali smo se pomirile. Upoznala sam drugu stranu svoje ličnosti dok sam sa Zolom bila. Danas sam bila kod lekara, a kada sam se vratila pričala sam sa Zolom. Šta je bilo, bilo je, to je moja lekcija za dalje - pričala je Miljana, a Marija ju je pitala "a zašto ga onda moliš".

- Ja nju ne mrzim, nikada neću reći ništa loše o njoj. Ali kad priča ovakve stvari, ja ne mogu tek tako da pređem preko toga i moram da kažem svoju istinu. Problem je u stvarima koje su se dešavale napolju. Pričali smo i večeras. Rekao sam joj da je ne mrzim. Prosto, ne mogu preko nekih stvari da pređem tako. Želim joj svu sreću u životu. Ne želim da prelazim preko nekih stvari - započeo je Lazar svoje izlaganje, a Miljana je uzviknula "kako te nije sramota". Kako je izgledala rasprava, pogledajte u nastavku:

 

Komentari (1)

Rade

17.05.2019 08:39

Miljana je bolesna. Menja raspolozenje iz jedne krajnosti u drugu krajnost. Sada ga voli a posle 5 minuta hoće raskid.