DRAMA U NIŠU, ČUJE SE BEBIN PLAČ! Miljana i Marija pobegle iz Zadruge i odvele Željka, a sada su komšije otkrile šta se dešava u njihovoj kući

Svi bruje o njenom bekstvu.

Miljana i Marija Kulić
Miljana i Marija Kulić, Foto: Facebook

Miljana Kulić pobegla je iz rijalitija "Zadruga 2" sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom, a ubrzo za njom izašla je i Marija koja je povela unuka željka i otišla pravo za Niš.

 

Takmičarka se oglasila putem svog Instagrama i zahvalila fanovima na podršci, ali komšije Kulićevih u Nišu tvrde da danima majka i ćerka ne izlaze iz kuće. Kako su izjavili, one se kriju iza visokih zidina, a ono što se može čuti iza kapije to je jedino plač malog Željka.

- Miljana i Marija su u strogoj tajnosti došle u kuću, uopšte se ne pojavljuju na ulici. Čuje se plač bebe, a i one u dvorištu, ali ne žele ni sa kim da komuniciraju. Ne idu u prodavnicu, ne šetaju se sa Željkom, skrivene su iza visoke ograde porodičnog doma. Kao da se kriju od svih, niko od nas ih nije video još od napuštanja rijalitija - kaže komšija porodice Kulić. Pogledajte OVDE kako je produkcija uslovila Miljanu Kulić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi