Suzana, Miki
Screenshoot
Suzana, Miki

Screenshoot

Suzana, Miki, Foto: Screenshoot

Đuričića je ovo veoma povredilo, te joj je očitao lekciju kako ga nepoštuje, a ona se pravdala da se ceo dan oseća potišteno zbog porodice. Miki je odjednom planuo, pa počeo da viče.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Miki, znaš kako ja funkcionišem. Sedi ovde da piješ kafu. Ne možeš da se dereš na mene, jer znaš u kakvom sam stanju. Opet mešaš babe i žabe, ovo je posao. Ja sam ceo dan neraspoložena zbog svoje porodice - pričala je Suzana.

Suzana, Miki

Screenshoot

Suzana, Foto: Screenshoot

- Tokom igre si pet puta rekla kako moraš da kuvaš kafu. Moraš da budeš samokritična. Ovog puta si pokvarila sve. Ja ti ništa neću govoriti - rekao je Miki.

- Skloni se od mene, Sad si ti meni tri puta nabacila grižu savesti da si s*ebana zbog porodice. Moraš uvek da mi u*ereš zbog porodice, da sam ja pogrešio. Koji ću ti ja ku*ac? Meni to nije posao, meni je to emocija. Moraš da se pose*eš po svakom mom gestu - besneo je  Miki. Suzana je i razgovoru sa Borom Santanom otkrila da želi da izađe iz rijalitija.

- Za mene je ovo kraj, šta ja tražim ovde. Šta god i kako god, ovo nije način da se on tako ponaša prema meni. On jako dobro zna šta je meni najbitnije. Neću da budem deo ovog cirkusa, imam razog zašto to neću, a to znamo samo on i ja - pričala je Suzana, a Bora je pokušao da je umiri.

- Znam Suzo, ali to nije način da prestaneš da razgovaraš sa njim - rekao joj je zadrugar. Ostali učesnici rijalitija su pokušali da smire Suzanu, a kako je sve izgledalo pogledajte i video-prilogu iznad.