NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Mića opleo po Ani Korać! Otkrio sve što zna o njoj, pa potvrdio: "Je*ala si se sa Slobom!"

Izdao je!

Ana Korać i Sloba Radanović
Ana Korać i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Instagram, Nenad Vuj

Lepi Mića je do večeras imao dobar odnos sa Anom Korać, ali je rešio da je više ne štedi jer Koraćeva nije slušala njegove savete. On je izneo sve ono što je Ana navodno pokušavala da sakrije. Pogledajte OVDE Aninu i Davidovu vrelu akciju.

On je odlučao da joj sve saopšti u lice.

- On joj govori da kaže da se Aleksandra samozadovoljavala u krevetu! Pa neka on kaže ako je mangup! E to govori o njoj. Ja se zbog njenih takvih stavova i priča, promenio mišljenje o njoj. Nemam više sigurnost u nju. J*bala se sa mužem najbolje prijatljice, odrekla te se najbolja prijateljica ne znam zbog čega, ovde se zabavlja sa nekim koji je napravio milion loših stvari. Izgubila si svoje postojanje kao Ana Korać. Ti si bila moj drug kao Ana Korać. Nema više pardona! Ali da devojka izgubi tako svoj stav i karakter zbog ljubavi... Bolje ćuti, a ne: "Nisam ja to rekla", on (David) vrti samo: "Sve ovo, nije to tako i sve tako" - pričao je Mića. Pogledajte OVDE sliku seksa Mikija i Suzane. 

Izjasnio se i o odnosu sa Davidom.

- David je sve lagao! Samo laže! Lagao je mene, lagao je Sandru, lagao je majku, lagao je sve. Ja razumem da je ona njegova majka i da je uz sina, to je normalno, ali onda povucite reči šta si ti rekao o njoj, šta je ona o tebi, šta je ona rekla o Ani, šta je rekla o Sandri! Šta je onda ta žena? Jedno je pričala pre dva meseca za Davida i Sandru, sada za iste osobe priča kontra! Anu pita Milan za Biljanu: "Da li ćeš je ikada pustiti u kuću u Ivanjicu", ona se dvoumi. To je najgora stvar! - pričao je Mića. Pročitajte OVDE šta je Davidova mama otkrila o Subotićkoj.

Na kraju je rekao i da je Ana imala aferu sa Slobom Radanovićem.

- Ona nema šta da kaže! J*bala se sa Slobom! Ti to kao ne znaš? Nemoj da se praviš budala! Neću više da je branim! Nju boli k*rac za Kiju! Ljudi su se po meni pi*ali zbog nje: "Braniš je, braniš je, braniš". Ja sam ćutao šest meseci! Boli me k*rac i da je ćerka moja! Tako je! Ovo nema veze sa rijalitijem, pusti ti te priče - vikao je Mića.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi