Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Bio sam jasan sinoć kada sam rekao da ako je otišla iz kreveta da nema potrebe da se vraća. Ja te dečije igrice i to, ja to stvarno ne mogu. Ja sam to prevazišao još pre 15 godina. Ja takve igrice stvarno ne mogu. Zamaraju mi mozak. Ja želim samo da mi bude lepo, ne želim svađe, ne želim nikakve rasprave, ne želim frke. Ona i ja nismo jedno za drugo. To sam shvatio", rekao je Marko.

Voditelj Milan Milošević je upitao Marka kada je shvatio da Luna i on nisu jedno za drugo, a na to pitanje odgovorila je Luna i iz njenog komentara se stiče utisak da je ona ozbiljno povređena.

"To je shvatio kada je imao seks sa mnom. To je tada shvatio kada smo bili u tuš kabini pet puta. E, onda kada je trebalo šesti put, onda je shvatio da ipak nismo jedno za drugo i da ne treba da budemo zajedno. Kada je shvatio, kada je to dobio, kada je se onako ispraznio skroz kako treba, e onda je shvatio da ja nisam za njega i da sam ja klinka i da nismo jedno za drugo", rekla je Luna.

Pogledajte šta su još rekli:

 

Komentari (4)

Gaga

31.01.2019 10:59

Mada ima iskustvo sa momcima I sa njima je zivela sama od 16.god.,sti je sama rekla, ponasanje I histerije su neobjasnjive. Em, u tim godinama pije antidepresive, em redovno pije, a te tako deluje nenormalno. NIMIH

dakle

31.01.2019 12:28

sa balvanom 40 puta sa ovim 5 puta...devojka je fiju fiju definitivno

Ivan

31.01.2019 13:59

Luna je tražila, zahtevala i insistirala na zajedničkom kupanju.

Nikola

31.01.2019 15:39

Marko je izbegavao seks što je duže mogao. Ali Luna je navaljivao, provocira la i pozivala pred svima na seks, da više nije mogao da odbija. Luna se sada pere da je "iskorišćena".