NAPUSTILA DETE?! Marija Kulić hitno napustila zadrugu, produkcija je uslovila da mora da...

Ostavila dete!

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pobegli iz rijalitija Zadruga. Miljana je šokirala čitavu naciju svojim postupkom jer je u Zadruzi ostavila svog sina Željka.

 

Njega je u tom periodu čuvala Marija, Miljanina majka, pošto je dadilja nekoliko dana pre Miljane napustila imanje. Marija Kulić je sada dobila odobrenje iz produkcije Zadruge da izađe kako bi malom Željku pronašla novu dadilju.

- Dali su joj nekoliko dana da pronađe odgovarajuću bebisiterku za Željka. Moraće da se vrati nakon par dana, a ukoliko se ne vrate i Marija i Željko će morati da plate kaznu, pogotovo zato što je mali Kulić regularni učesnik zadruge. Njoj nije problem da čuva Željka, ali ne može da učestvuje u redovnom programu i da opravda svoj honorar - ispričao je izvor blizak produkciji.

Ovu informaciju je potvrdio i Siniša kulić joji je srećan jer je njegova porodica na okupu.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

- Od juče smo svi na okupu. Nije Miljana ostavila dete već ga je prepustila majci na čuvanje - kaže Siniša, a još uvek nije siguran da li će se Miljana vratiti u rijaliti.

- Umorne su od svega. Sada smo na okupu i biće sve u redu - rekao je Siniša.

Miljana i Zola su iz rijalitija otišli kod Zolinog prijatelja Predraga Čanovića u Železnik.

- Umorni su od svega. Možda se i vrate kada se malo odmore. Miljana je rekla da joj je žao što je ostavila Željkoa, ali je znala da njena majka Marija o njemu dobro brine - rekao je Predrag.

Kada su novinari "Alo" novina pozvali Centar za socijalni rad u Nišu kako bi se raspitali da li se neko bavio temom "napuštenog" deteta, niko nije želeo da da izjavu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi