NE SRAMI SE! Majka Nadežda Biljić otvorila dušu za ALO! Nemam problem što se moja ćerka j*be u rijalitiju!

Sve joj oprašta...

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: printscreen

Pevačica Nadežda Biljić i Tomislav Panić prepustili su se ljubavnim čarima posle žurke koja je organizovana u rijalitiju, a pošto nisu mogli da se obuzdaju, oni su završili u toaletu i pod tušem imali seks.

Njena majka Slavica Biljić podržava ćerku u svemu, pa i u seksualnim aktivnostima, a za "Alo!" priča šta misli o sadašnjem učestvovanju ćerke u rijalitiju.

"Otkad se moja Nadežda vratila u rijaliti, mnogo se popravila. Ne pije puno, što je meni kao majci najbitnije, jer i dalje pije lekove za smirenje, pa to nikako ne bi smela da meša. Takođe, veoma sam srećna zbog njene veze s Tomom. Jeste da je sam početak, ali mislim da će biti odličan par. Uopšte mi ne smeta što je imala seks s njim. Ona je slobodna devojka i on nije zauzet, pa to može biti lepa ljubavna priča, ako oni budu želeli da se potrude. Samo neka se drži dalje od Mikija i Suzane i biće ona dobro. Vidim da Toma baš dobro utiče na nju, a pčelar je vraća u depresiju i loš period", rekla je za "Alo!" pevačicina majka i dodala je da je Nadeždina cela porodica zahvalna što su je vratili u rijaliti.

Toma Panić i Nadežda Biljić
Toma Panić i Nadežda Biljić, Foto: Screenshot Youtube

"Produkcija ružičaste televizije je ispala veoma fer prema mojoj ćerki. Dali su joj još jednu šansu, ali ovoga puta ona mora da izdrži. Ne sme da pobegne. Mislim da je sada motivisana jer mi nemamo da platimo tih 50.000 evra ako ona ponovo pobegne, pa joj je to veliki motiv", otkriva Slavica u razgovoru za "Alo!".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi