RASKID NA POMOLU? Luna i Marko iskreno o SVIM PROBLEMIMA u vezi! "To je ružna prošlost, ne treba nam u životu!" (VIDEO)

Luna i Marko o svojoj vezi!

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani je srećna i zaljubljena! Posle fijaska koji je doživela u prošloj sezoni "Zadruge", sada se zaljubila u Marka Miljkovića i sa njim započela ljubavnu vezu.

 

"Naša ljubav je tek počela i mogu da kažem da je sve čvršća i čvršća. Jednostavna je, mnogo se razlikuje od drugih ljubavi u kući. Mi imamo neka naša pravila, mi uživamo tako i sve dok je tako bićemo srećni i zaljubljeni", objasnila je Luna.

Kao u svakoj vezi, povremeno dolazi do sitnih problema.

"To je uglavnom kada je neko neraspoložen - ili sam ja neraspoložena, ili on, pa se tu pokačimo: "Šta ti je, šta ti je?", ali nikakav ozbiljan problem nemamo u našoj vezi", objasnila je Luna u emisiji "Premijera".

Njen dečko priznao je da on nema nameru da menja Lunu, a onda je priznao kako reaguje kada ona pomene svog bivšeg dečka, Slobu Radanovića.

"Mogu vam reći da je ona to na minimum svela, baš ga retko pominje. Neke situacije su neminovne, da ga pomene, i uopšte mi ne pada teško. Znam da je to njena ružna prošlost. Kad mora da ga pomene, neka ga pomene, ali pričali smo o tome da nam to ne treba u životu", objasnio je Miljković u "Premijeri".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi