Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Otkad je Maja Marinković otkrila da je imala kratkotrajno seksualno iskustvo sa Marko Miljkovićem pre nego što je on ušao u vezu sa Lunom Đogani u "Zadruzi", Maja i Luna imaju okršaje gotovo svakodnevno.

Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

 

Nedavno je u jednoj raspravi neko Maji rekao da će dobiti "Golden shower" ("Zlatan tuš") što je izraz za seksualnu perverziju koja podrazumeva uriniranje po drugoj osobi. Maja je tom prilikom rekla "hvala", što znači da nije znala šta je to, dok je Luna skočila i ismejala je, detaljno objasnivši šta to znači.

Milan Milošević je sinoć postavio pitanje da li je veća sramota znati šta je "Golden shower" ili misliti da se u Italiji govori španski jezik, što je Luna jednom izjavila. Podsetimo, ona je u emisiji kod Amidžića pomešala Norvešku i Španiju na geografskoj karti.

Miljković nije hteo da odgovori na to pitanje, rekavši da je kukavičko, a Maja je priznala da nije znala šta znači pomenuti izraz, jer je devojka koja se ne bavi tim stvarima.

Luna je ovoga puta mudro ćutala po tom pitanju, ali nije odolela da ironično kaže kako je ona najveća grešnica u "Zadruzi".