Kija poludela, oplela po Slobi! Radanović ne odustaje od pomirenja, ali ova poruka će ga ZABOLETI!

Danijel Rakočević | vip 2018-12-13 14:52:42 2018-12-13 14:52:42

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone „Zadruge“, i dalje mora da se pravda zbog toga što više nije u braku sa folkerom Slobodanom Radanovićem.

E stock

PROČITAJTE JOŠ:

S druge strane, ona je odgovorila Slobodanovoj mami Draginji, koja je u jučerašnjem izdanju „Alo!“ rekla da je sin Slobodan ne zanima, kao ni to da li se pomirio sa Kijom.

- Prva bih javila njegovoj mami da sam ponovo sa njim. Nešto iz fazona: „Stigla ti je omiljena snajka“ - našalila se Kristina na račun spekulacija da vezu sa Slobodanom krije od Draginje kako se ona ne bi ljutila.

Kijina majka: Sloba sve radi iz koristi!

Draginja Radanović, majka Slobodana Radanovića, koja nikad nije podnosila bivšu snajku Kristinu Kockar, pre dva dana je rekla za „Alo!“: - Zaista me ne zanima. Kažete da su se pomirili? Ma ne zanimaju me. Bolje pozovite njih, ja to više neću komentarisati - rekla je vidno iznervirana Draginja. S druge strane, uvek dobro raspoložena majka Kristine Kockar otkrila je šta zaista misli o bivšem zetu. - Ma zaista me ne zanima bivši zet. Zato je i bivši. On sve radi iz koristi i zarad interesa - rekla je Nadica.

No, iako je Kija čvrsta u odluci da nikada više ne bude sa čovekom kog je nazivala balvanom, on ne odustaje od pomirenja.

Kako za „Alo!“ kaže izvor blizak folkeru, Sloba sve više pati za bivšom dragom.

- Slobodan bukvalno moli Kristinu da se pomire i na sve moguće načine pokušava da izgladi odnose, međutim, nju to ne zanima. Očigledno je da sve priče u medijima kako su se pomirili plasira on, jer želi da podigne popularnost -kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Njoj ne pada na pamet da se pomiri sa Slobodanom, jer ne želi da bude sa čovekom koji ju je bez blama prevario pred milionima ljudi i sada želi da se grebe o njen uspeh - kaže naš izvor.

  

Expand player
Pogledajte više