10.000 EVRA NA RAČUNU! Kada David bude ovo čuo PREKLINJAĆE Aleksandru da mu OPROSTI!

Nakon što se Aleksandra Subotić vratila u "Zadrugu 2", nastao je kompletan haos, što je i bilo za očekivati.

David i Aleksandra
David i Aleksandra, Foto: printscreen

Aleksandra Subotić, čim je ponovo ušla u Zadrugu, krenula je u napad. Odmah pokušala da raskrinka svog bivšeg verenika i etiketira ga kao koristoljubivog prevrtljivca i prevaranta.

 

Nekoliko puta je rekla da ju je David koristio, da bi preko nje ušao u rijaliti, ali i da je bio sa njom isključivo zbog novca. Ovo je potvrdio i Aleksandrin stric Srba Subotić:

"Ja ne mogu da shvatim da ona ulazi tamo opet da se sa Davidom raspravlja i razvlači. Čemu da ulazi? Ja bih njega pustio lepo da on sam pokaže svoje pravo lice. To stvarno ne shvatam. On se primio na te pare. Priča je takva da je on koristio pare dok je mogao. Oni u momentu kada su ušli u Zadrugu, imali su nula dinara. Ona više nije imala para, pa je onda bila diskvalifikovana i lepo je shvatio da mu ona više i ne treba. Pretpostavljam da nije očekivao da će se vratiti", priča Srba za Espreso.

Njen stric otkriva da je Aleksandri ponuđeno da opet uđe u Zadrugu i pomrsi konce Davidu i njegovoj novoj devojci Ani Korać.

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

"Ono što ja znam, to je da je Aleksandri navodno ponuđeno 10.000 evra samo za ulazak u Zadrugu, i to kao avans. Dogovor je bio da joj se taj novac uplati na račun pre nego što uđe, a dnevnica onda uz to ide normalno i ona bi trebalo da bude preko 1000 evra mesečno, ali stvarno nisam siguran koliko tačno", otkriva Srba za Espreso.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi