NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI Javila se Anabela i oštro prokomentarisala ćerkinu vezu sa Markom!

Morala je sve da ispriča!

AnabelaAtijas
AnabelaAtijas, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Luna Đogani i Marko Miljković su od sinoć zvanično u vezi! Posle višemesečnog opiranja, oni su se prepustili jedno drugom i pokazali svoje emocije pred milionima gledalaca, što je Markova mama Nedeljka podržala i dala im blagoslov, a oglasila se i Lunina majka, Anabela Atijas.

- Jutros, kad sam se probudila, dočekalo me je milion poruka! Ja imam jedan jedini stav u životu, a to je da ako je moja ćerka srećna, ma ko god bio pored nje i šta god ona radila, naravno - ako nema veze sa gaženjem preko mrtvih, ja sam uz nju. Sve što nju čini srećnom, čini i mene - jasna je bila Anabela, koju smo pitali da li joj se dopada "novi zet".

- Ja protiv dečka stvarno nemam ništa, svaki put kad smo se sreli imali smo lepu komunikaciju. Ne bih da trčim pred rudu i da sad nešto procenjujem, donosim sudove, ipak sam naučila školu, prošle godine sam se krvnički borila za nešto što je na kraju svaljeno da bude moja krivica. Ove godine me samo Luna zanima. Sve dok vidim osmeh na njenom licu, ja ću biti za to, ma ko god da je njen izbor - kaže Anabela i dodaje da, poput Mikija Đuričića, smatra da do ovoga nije ranije došlo samo zato što je Marko na neki način želeo da zaštiti njenu ćerku.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

- Neću da se opet uvlačim u ovu priču, razumite me, samo hoću da kažem da mi se dopalo ono Mikijevo izlaganje u vezi Marka. Mislim da se njemu ona sviđala sve vreme, samo da je poštovao mesto i vreme, pa je zauzimao takav gard prema Luni. Štitio ju je na neki način - zaključila je pevačica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi