Kija Kockar
Printscreen
Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Pobednici prve sezone Zadruge Kiji Kockar pripala je čast da zajedno sa vlasnikom “Pink” televizije Željkom Mitrovićem otvori drugu sezonu Zadruge, zbog čega je ona bila oduševljena.

PROČITAJTE JOŠ:

Kija nije krila da je fascinirana novim izgledom velelepnog imanja.

"Drago mi je što sam bila deo otvaranja, to je velika čast. Drago mi je što sam pozvana da budem deo toga i da budem pored Željka tokom otvaranja tog velikog projekta. Mislim da je Zadruga 2 po celoj toj scenografiji nadmašila Zadrugu 1, ne znam da li će po priči, ali po scenografiji definitivno je nadmašila. To je zaista neverovatno, to ne postoji u svetu, sa tim moraju svi da se slože", rekla je Kija i dodala:

"Za takvo nešto treba imati volje, snage i talenta da bi se sve to iznelo. Osećala sam se tamo kao neka princeza. Bila sam tamo i sve je to imalo neku simboliku. Ja sam sama rekla da sam 6. septembra prošle godine ispratila tamo sada mog bivšeg muža za bolje sutra i to se nije desilo, ali eto, 6. septembra ove godine sam ja započela nešto bolje za mene."

Kristina Kija Kockar, Zadruga

Dejan Briza/Alo!

Kristina Kija Kockar, Zadruga, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kristini se ne dopada to što je stanari Bele kuće često spominju, pa je i to prokomentarisala.

"Čula sam. Nisam imala prilike da pogledam baš nešto, a iskreno, mogu samo da zamislim kakve gluposti sve pričaju. Već su me novinari pitali za to i ja sam rekla da sam ja navikla da sam glavna glumica drugima u životu, kao što sam sebi glavna glumica. Eto, nisam prisutna, a opet sam glavna tema. Čak su se ljudi pitali na koji broj da glasaju za mene", izjavila je ona.

Komentari (10)

milosevic

17.09.2018 12:26

Volimo te mala lepa SRPKINJO! Svi ili te vole ili zavide! Tvoj bivsi muz, sramota ove Srbije, prodao se olosima Djogajima za kratkotrajnu stras , zbog popularnosti sa najvecom mladom prostitutkom SRBIJE! OLOS SRBIJE, pokusava da se opravda, ali mi dugo pamtimo njegovu i sramotu ove Zemlje koju je ucinio!

miki

17.09.2018 12:28

Nadam se da ce tvoj bivsi muz biti zaboravljen zbog DOBROBITI ove SRBIJE! OLOS ISKLOMPLESIRANI koji je prodao VERU za VECERU!

d

17.09.2018 12:39

Pokazi malo dostojanstva i skini se Slobi sa grbace.

Djoka

18.09.2018 14:23

@d - Danas Sloba na TV Pink kazao da mu se Kija dugo ne javlja. Ali nije kazao da li se on njoj javlja. Vazno da se Sloba cuo sa Lunom i Anabelom.

SOS

17.09.2018 12:57

KIA (koreanska industrija automobila?) nenadmašno smaraš!

Djoka

18.09.2018 14:28

@SOS - Bolje KIɅ nego SOS.

Seka

17.09.2018 13:10

Osim sto blebeces non stop i nista pametno ne kazes i dalje se drzis floskule ,,Moja muzz,, kako te vise nine sramota? Koga ti interesuje tako maala prljava i strokava?

Djoka

18.09.2018 14:22

@Seka - Kija jeste mala ali je Luna prljava i strokava. Nemoj mesati babe i zabe.

milosevic

17.09.2018 15:16

Lepoto nasa, sacekali ti mafijasi , narkomani i kurve Djogaji , Gavrici i produkcija jer im je trebala zrtva! Ovi GAZE preko mrtvih, ali ma onog GORE koji OLOSE kazni kad tad! Gavricu i narkomani Djogaj ima BOGA sve ce vam naplatiti SATANE SRBIje!

KIɅ

18.09.2018 14:51

@milosevic - Kija je vredna kao dijamant. Mali je dijamant. Dijamant jeste mali ali mnogo vredi. Kija je mnogo pametna. Obozavamo je jer je mnogo harizmaticna i lepa.