"DUDLAO SI I NAULJIO GU*U" Isplivali skandalozni detalji! Otkriveno šta je sve radio u Americi za NOVAC, nije htela više da ćuti!

Izveđali se.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

Zadrugari su sinoć igrali "Igru istine". Prva je ustala Miljana Kulić koja je želela od Tome Panića da čuje šta misli o Staniji Dobrojević, sa kojom nije u sjajnim odnosima. Pročitajte OVDE ko Luni daje informacije iz spoljnjeg sveta. 

Toma je zatim ustao i osuo paljubu po ovoj zadrugarki. Saznajte OVDE koja zadrugarka misli da je trudna!

- Ja nisam Kristijan Golubović i ja to ne radim, ako je mislila da će od mene da dobije neku pažnju, to neće moći! Ja sam u njenim očima video da želi da me iskoristi! To sa mnom ne može! Ja ne znam koje je njeno zanimanje! Svi u Srbiji se pitaju ko je Stanija i šta je njeno zanimanje!

- Ako je došla na naslovnu stranu tako što je oralno zadovoljavala koga treba, ona misli da su sve devojke takve - rekao je Toma.

- Verovatno si dudlao, nauljiio gu*u, peder*ino iz Svilajnca - odgovorila je Stanija.

- Ne bih te polizao - vikao joj je Toma.

- Nijedna nije dobila naslovnu stranu kao ja, nijedna nije bila u Holivudu kao ja i jako ti je ružna priča da sam ja zadovoljavala čoveka pred smrt! Tako da nastavi da pričaš gluposti! Ne laži više Tomo! Ja fotografije sa Hefnerom i Paris Hilton makar imam, a ti daj neki dokaz! Ko zna šta si ti radio po Americi i kome si dudlao! P*derčino iz Svilajnca! Ko zna šta si ti radio u modelingu, koliko si k*rčeva popušio i ništa nisi uradio! Ćao - pričala je Stanija. 

Toma je zatim pričao i o odnosima između Ljube, Aleksandre i Karađorđa. Aleksandri Subotić oduzeta ćerka Magdalena, saznajte OVDE zbog čega. 

Evo kako je to izgledalo:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi