ISLAMISTI PRETE DA ĆE DA IZVRŠE TERORISTIČKI NAPAD NA "EVROSONG?" Nevena Božović na meti džihadista, a evo kako ona reaguje na to!

Nevena Božović, srpska predstavnica na „Pesmi Evrovizije“ koja se ove godine održava u Izraelskom gradu Tel Avivu, našla se na meti Islamskih džihadista koji prete da će poremetiti ovogodišnje takmičenje.

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Alo.rs

Naime, Palestinski pokret „Islamski džihad“ iz Pojasa Gaze objavio je u svom saopštenju da će sprečiti održavanje ovog muzičkog festivala, ali nisu objasnili na koji će tačno način to i učiniti. OVDE pogledajte ko je ispratio Nevenu na aerodromu i dao joj simboličan poklon!

 

Delegacije za takmičenje „Pesma Evrovizije“ prekjuče su počele da stižu u Izrael na takmičenje koje će biti održano od 14. do 18. maja i koje će, kako se očekuje, privući hiljade turista u tu zemlju. Zbog toga, džihadisti su objavili sledeće saopštenje.

- Sprečimo neprijatelja da uspe u održavanju bilo kakvog festivala, čiji je cilj da naškodi palestinskom narodu - naveo je islamista u saopštenju, objavljenom u trenutku kada su izraelske vazduhoplovne snage počele napade na više desetina meta širom Pojasa Gaze, kao odgovor na to što je nekoliko stotina raketa ispaljeno na teritoriju Izraela.

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Screenshot YouTube

Srpska delegacija koja je pre nekoliko dana otputovala u Izrael, kako bi prisustvovala probama za evrovizijsko takmičenje, koje će se desiti za 10 dana, nimalo nije opuštena zbog ove situacije koja preti da im ugrozi mir i boravak. Kako smo saznali od jednog od člana mnogobrojne ekipe, Nevena se trudi da se maksimalno fokusira na svoj nastup i scenske pokrete, ali nije joj prijatno kada u njihovim medijima pročita džihadističke pretnje.

Zablistala na prvoj probi

Naša predstavnica zablistala je na prvoj probi u Tel Avivu. Nevena je, kažu iz njenog tima, zvučala odlično, a haljina koju će nositi na „Pesmi Evrovizije“ slična je onoj koju je nosila na „Beoviziji“. Nevena Božović će na raskošnoj sceni, sa pesmom „Kruna“ koju će pevati na srpskom jeziku, pokušati da očara sve evrovizijske fanove nastupom 14. maja na prvoj polufinalnoj večeri da bi obezbedila plasman Srbiji u finale 64. „Pesme Evrovizije“ zakazano za 18.maj

 

- Nije prijatno nikome od nas. Ne samo našoj delegaciji, već i drugima. Ovde smo svi zajedno, viđamo se na probama i komentarišemo situaciju. Ne bismo voleli da sav naš napor, trud i rad padnu u drugi plan i da se, umesto o pesmi, govori o nekakvim terorističkim napadima. Nadamo se svi skupa da do toga zaista neće doći i da se radi o nečijoj neslanoj šali. Takođe, nadamo se što boljem plasmanu i ulasku u finale jer je to naš zajednički cilj. Zbog toga smo došli - rekao je za „Alo!“ jedan od članova srpske delegacije, dok je Nevena u tom trenutku sa delom ekipe obilazila Jerusalim.

Kada smo je pozvali za komentar, Nevena nam je rekla:
- Sve je u najboljem redu, bezbedni smo! Probe i ostale aktivnosti se odvijaju po planu i verujem da će tako biti do kraja takmičenja - rekla je Nevena za „Alo!“.  Pogledajte OVDE kako će izgledati Nevenin nastup na Evroviziji!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi